פורסם 2006 ביוני 2319 שנים שאני עושה הפעלה מחדש למחשב או מדליק אותו אז הרזולוציה נהיית אחרת מאשר בשלוחן עבודה והכל מעוות ויוצא מהמסך מה לעשות??ועוד שאלה: איך יודעים איזה רזולוציה מתאימה לשולחן עבודה? כי בחלק מהאתרים אני רוצה את מה שכתוב בכתב קטן שאי אפשר לראות אז בטח זה קשור לרזולוציה אבל שאני מגדיל את הרזולוציה זה עושה לי שולים שחורים במסך ככה זה אמור להיות? אותו דבר בקשר למשחקים ורזולוציה בהםתודה לעזורים.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים איזה מסך וכרטיס יש לך?בקשר לכתב הקטן זה אפשר לסדר עם לחיצה על CTRL והזזת הגלגלתשאתה משנה את הרזולוציה תכבה את המחשב מסודר ולא ע"י לחיצה על הכתפורלפעמים זה קורה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר מסך 786pf של MAG 17 כרטיס מסך mx4000 (שאני מחליף אותו שבוע הבא ב gto)ומה זתומרת לכבות תמחשב שאני מאשר רזולוציה גם במשחקים וגם בדסקטופ זה עושה שוליים שחורים.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים כן אני יודעאבל שאתה עושה ריסט מהכתפור הוא לא שומר כל מיני הגדרותתנסה להחליף את הרזולוציה ולעשות ריסט מסודראם לא עובד... לא יודע הכרטיס הזה די ישןאולי הוא לא תומך ברזולוציה שאתה מנסה להפעיל
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר אה בסדר אבל הבעיה המרכזית היא שאני מפעיל מחדש תמחשב אז מההתחלה עד ההגעה לווינדווז (כאילו המסך השחור של בדוס) הוא ברזולוציה מעוותת כזאתאיך אני יכול לנסות לתקן את זה?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אתה לא יכול לעשות כלום, ככה זה אצל כולם.אבל השאלה בשביל מה אתה צריך את זה לעזאזל?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים לסדר רזולוציה שלא יהיה שולים שחורים במסך אתה יודע זה לא הכי נוח שיש אולי במסך עצמו יש אפשרות לעשות איזה SAVE או משהו תבדוק את זה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים לסדר רזולוציה שלא יהיה שולים שחורים במסך אתה יודע זה לא הכי נוח שיש מה הקשר זה עכשיו? הוא לא דיבר על זה בכלל. מה שמפריע לו זה הרזולוציה הנמוכה שיש לפני ההגעה לוינדוס.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים יש למחשב כל מיני מצבים של רזולוציות כמו בשולחן העבודה, במשחקים ,בדוס וכו'.. לפעמים צריך לכוון ולהכניס לזכרון של הצג כל אחת מין הרזולוציות כדי שיידע כמה למתוח ולפרוש כל אחת מהן.. ככה שבפעם הבאה שהוא יתקל בהן הוא יימתח אותן בדיוק כמו שתכנתת אותו לעשות.. תנסה לכוון בצג את הפרישה שלו לכל אחת מהרזולוציות ולהכניס אותן לזיכרון שלו - תראה אם זה יעזור.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר כן זה עושה כזה רזלוציה משו כמו 480 על משו ולא רואים מה כתוב לפעמים צריך את זה בשביל ה safe mode ואם אני יסדר את הפרישה ברזלוציה אחת זה יראה לא בסדר ברזולוציה אחרת זה לא שלכל רזלוציה יש פרישה אחרת עם המסך
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אתה בטוח שאתה לא במצב בטוח?אני אומר תחכה עוד כמה ימים ל GTO שאמרת שאתה קונה עוד מעטעם זה ממשיך אז תחזור לפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.