עבור לתוכן

דילמה לגבי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי דילמה גדולה שרק אתם (כרגיל) תוכלו לעזור לי להחליט.

אז ככה, אני גיימר שאוהב להשקיע את השעות הקטנות של הלילה במשחקים. לפני כשנתיים קניתי לי איקס בוקס ושיחקתי בו להנאתי והייתי מבסוט עד השמיים.

עכשיו, כבר כמעט לא יוצא שום דבר מעניין לאיקס בוקס, ואני מחכה לחסוך קצת כסף ולקנות את האיקס בוקס 360. יקח בערך שנה עד שאני אקנה את האיקס בוקס 360 כי אני מחכה שיצא צ'יפ נורמלי למכשיר ואני חוסך כסף לזה.

אז בינתיים אני תקוע עם איקס בוקס שאין ממש מה לשחק בו בימים שחונים אלה ועם מחשב חזק (AMD athlon 3000+ וגיגה זכרון) אבל עם כרטיס מסך מעפן (geforce 4200).

והדילמה שלי היא האם להשקיע עכשיו בכרטיס מסך טוב כדי להנות לפחות מהמשחקים שיוצאים עכשיו למחשב??

זה דילמה כי אני חוסך לאיקס בוקס אז חבל לי להוציא סכום על כרטיס מסך למחשב אבל מצד שני זה אומר שבשנה הקרובה אני לא אחשק בכלום גם במחשב.

ביררתי קצת והבנתי שבשביל לקנות כרטיס מסך סביר עכשיו אני צריך להוציא בערך 1000 שקל כדי להנות מהמשחקים כמו שצריך.

אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד מאוד אשמח לשמוע את הדיעות וההמלצות שלכם...

ללכת על כרטיס מסך עכשיו?

לחסוך ולחכות לאיקס בוקס 360עוד שנה בערך?

אולי לקנות כרטיס מסך טוב יד שניה ואז להנות ממחיר סביר?

בבקשה תעזרו לי.......

תודה

פורסם

66GT בהחלט יכול לשרת אותך במצב זה

או אפילו X800GTO יותר טוב בתוספת קטנה

וקניה יד שניה גם יכולה להיות אפשרות מעניינת

פורסם

יש לי דילמה גדולה שרק אתם (כרגיל) תוכלו לעזור לי להחליט.

אז ככה, אני גיימר שאוהב להשקיע את השעות הקטנות של הלילה במשחקים. לפני כשנתיים קניתי לי איקס בוקס ושיחקתי בו להנאתי והייתי מבסוט עד השמיים.

עכשיו, כבר כמעט לא יוצא שום דבר מעניין לאיקס בוקס, ואני מחכה לחסוך קצת כסף ולקנות את האיקס בוקס 360. יקח בערך שנה עד שאני אקנה את האיקס בוקס 360 כי אני מחכה שיצא צ'יפ נורמלי למכשיר ואני חוסך כסף לזה.

אז בינתיים אני תקוע עם איקס בוקס שאין ממש מה לשחק בו בימים שחונים אלה ועם מחשב חזק (AMD athlon 3000+ וגיגה זכרון) אבל עם כרטיס מסך מעפן (geforce 4200).

והדילמה שלי היא האם להשקיע עכשיו בכרטיס מסך טוב כדי להנות לפחות מהמשחקים שיוצאים עכשיו למחשב??

זה דילמה כי אני חוסך לאיקס בוקס אז חבל לי להוציא סכום על כרטיס מסך למחשב אבל מצד שני זה אומר שבשנה הקרובה אני לא אחשק בכלום גם במחשב.

ביררתי קצת והבנתי שבשביל לקנות כרטיס מסך סביר עכשיו אני צריך להוציא בערך 1000 שקל כדי להנות מהמשחקים כמו שצריך.

אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד מאוד אשמח לשמוע את הדיעות וההמלצות שלכם...

ללכת על כרטיס מסך עכשיו?

לחסוך ולחכות לאיקס בוקס 360עוד שנה בערך?

אולי לקנות כרטיס מסך טוב יד שניה ואז להנות ממחיר סביר?

בבקשה תעזרו לי.......

תודה

מהלך טיפשי, יש לך מחשב מעולה נכון להיום הוכרטיס מסך שיש לך לא מנצל אותו בגרוש. אם לא תקנה לו כרטיס מסך בשנה הקרובה ואחרי גם שתקנה את האקס בוקס סביר להניח שלא יהיה לך כסף, זה יהיה בזבוז מוחלט של מחשב שכרגע נחשב לטוב מאוד יחסית כמובן(בוא נגיד מעבד וזיכרון כרגע לא יעשו לך בעיות עם שום משחק). לדעתי חבל לזרוק כזה דבר לפח המינימום שהייתי משקיע המחשב הזה לכרטיס מסך הוא 1000 ש"ח, האקס בוקס יכול לחכות, אקס בוקס לא משתכלל ולא מתיישן עד שיוצא אקס בוקס חדש לגמרי ועד שזה יקרה, אלוהים גדול..

בנתיים היתי ממליץ לך לא לשכוח את המחשב הנתון ועל אחת כמה וכמה שאתה גיימר שאוהב לשחק במשחקים ובגלל שאתה חוסך לאקס בוקס תצטרך לסבול שנה שלמה בליח לשחק בכלום. אבל אחי שיקולים שלך תחליט לבד מה לעשות.

פורסם

אני הייתי באותה דילמה ה6600gt יספיק לך אם אתה לא רוצה לשחק בהגדרות גבוהות אם אתה רוצה גרפיקה טובה יותר אתה צריך להחליף לוח אם שתומך pci express ואז לקנות 7600gt שיתן לך ביצועים מעולים

ואגב לא בטוח שיהיה ציפ ל360 ואפילו אם יהיה דיסק double layer

יקרים

פורסם

בטח שיהיה

זה רק שאלה של זמן

הוא כבר נפרץ ממזמן!!

פורסם

רק אתה יכול להחליט.

תחליט מה יותר חשוב לך.

אם תחליט לקנות כרטיס למחשב, קח איזה 6600GT.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על כל מה שכתבתם... ואני בהחלט בדילמה ???

אבל בהחלט עשיתם לי חשק עכשיו לקנות כרטיס מסך ולפחות להנות מהשנה הקרובה ממשחקים, אבל עכשיו השאלה שלי היא: על איזה כרטיס מסך כדאי ללכת?

אני לא רוצה להוציא בערך 2000 שקל על כרטיס מסך כי מה שהכי מבאס אותי בכל הכרטיסים האלה זה שתוך חצי שנה בערך מגלים שהכרטיס כבר לא שווה כלום (בזמנו הוצאתי 1100 שקל על גיפורס 4 שהיום בקושי מריץ לי פיפא >:( ) אבל מצד שני אני לא רוצה להוציא 1000 שקל על כרטיס שכבר עכשיו לא יריץ את המשחקים כל כך טוב.

על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?

יש איזה מקום שאפשר לקנות כרטיסים יד שניה שיוזילו את העלות בכמה מאות שקלים?

מקסימום אני אבנה למישהו אתר תמורת כסף ואז אקנה כרטיס מסך טוב ;D

פורסם

לפי דעתי עדיף לך לחקות הרבה קצת ולקנות מערכת חדשה לגמרי

כי לפי מה שכתבת אתה כן תתבאס מהכרטיס...

פורסם
  • מחבר

רק לפני שנה קניתי לי את המחשב החדש הזה וכבר צריך לקנות מחשב חדש?! :-[

למה אני אתבאס? בגלל שהוא לא יריץ משחקים כמו שצריך? בגלל שעוד 3 חודשים הוא כבר לא יהיה שווה? בגלל שגם ככה אני מתכנן בעתיד לקנות איקס בוקס 360?

חשבתי ללכת על כרטיס ?Radeon X1600 PRO שנמכר בKSP ב730 שקל

http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3239

אתה מאמין שזאת הוצאה מיותרת?

פורסם

נראה לי אתה לא מתייחס אלי ::)

מה?

אולי רק להחליף לוח ל PCIE, לא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר
אולי רק להחליף לוח ל PCIE, לא יותר מזה.

ההבדל בין PCIE לבין AGP הוא כזה משמעותי ששווה לשדרג את הלוח אם?!

אין לי בעיה שמשחק לא ירוץ על המקסימום...

להחליף ללוח אם חדש וגם לקנות כרטיס PCIE טוב זה כבר מגיע להוצאה של 2000 שקל וזה נראה לי קצת יותר מדי רק בשביל שאני אוכל לשחק קצת במשחקים שיוצאים היום

פורסם

מה?!!!!!!!!!!!!!?!?!?!

זה עדיין נחשב למחשב מעולה, על מה אתה מדבר לכל הרוחות?!?!?! :bash: :bash: :bash:

אחי אל תקשיב פה לאף אחד המחשב הזה שלך יכול בכיף לסחוב עוד שנה שנתיים אפילו משחקים בצורה מעולה (אולי עוד שנה לא על הכי הכי גבוה שיש אבל בהחלט על רמה גבוה שתספק אותך) הבעיה כאן היא רק הלוח אם וממש לא להחליף מחשב, אנשים פה לא יודעים על מה הם מדברים.

תקשיב יש לך 2 אפשרויות(טובות), 1 שתחליט לבד אם כדאי לך:

א) לקנות את ה-6800GT שהביאו לך פה או את ה-X800GTO שהם אמרוים לספק אותך (1100 ש"ח בערך שניהם). הייתי ממליץ על X800GTO כי מאוד מפחידים אותי החברה(גם של הכרטיס וגם החברה שמוכרת אותו) אבל מצד שני אולי הסיכון שווה כי קח בחשבון שה-6800GT יותר טוב יחסית הרבה מה-X800GTO, לא הבדלים שמים וארץ אבל בהחלט יש הבדלים ובכל זאת ה-X800GTO אחלה כרטיס.

ב) הממולץ יותר לדעתי, לחכות חודש שיצא ה-7600GT ל-AGP הערכה שלי שהוא יעלה בסביות ה-1500 ש"ח, לחכות עוד חודש\חודש וחצי גג והוא ירד עד ל-1200-1300 ש"ח. הוא ללא ספק ירצה אותך על הצד הטוב ביותר בשנה הקרובה. זה לפחות מה שאני מתכנן לעשות, יש לי מחשב 2.8 פרסקוט 1 ג'יגה זיכרון 9600XT.

ג)לקנות לוח אם חדש (400-500 ש"ח ככה, תומך PCI-X) לקנות את ה-X1800GTO ב-1200 ש"ח בערך, שים לב שזה יצא לך בסיבות ה-1600-1700 ש"ח. לדעתי לא ממולץ אבל לשיקולך האישיים בלבד. לערכתי לא כדאי, למה? ההבדל בין ה-X1800GTO ל-7600GT הוא הבדל אך לא הבדל ששווה יותר מ-150-250 ש"ח גג, ההבדל פה שאתה צריך לשלם הוא 400-600 ש"ח וזה כבר ממש ממש מוגזם. אבל שוב לשיקולך האישיים בלבד.

קח בחשבון שה-7600GT אם תקנה אותו יספק אותך מעל ומעבר למה שאתה צריך בשנה הקרובה ואפילו בשנה וחצי.

גם האפשרות הראשונה היא מעולה ולא תתחרט עליה, המלצה שלי אם יש לך כוח חכה ל-7600GT שיצא, תראה את המחיר, תראה אם שווה לך ואז תחליט.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

תודה מירו על התגובה המלאה :yelclap:

7600GT עדיין לא יצא?

אז מה זה הכרטיסים האלה? הם כרטיסים אחרים? :

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=7600GT

http://www.nvnews.net/reviews/xfx_7600gt_xxx/index.shtml

אם זה באמת לא הכרטיס אז תוכל להפנות אותי לקישור על הכרטיס שאני אידע לחפש אותו מתי שהוא יוצא?

חודש/חודש וחצי אני מוכן לחכות... בזמן הזה אני אמצא לי לקוח קטן ואבנה לו אתר תמורת 1500 שקל ואז יהיה לי כסף לכרטיס....

מישהו רוצה שאני אבנה לו אתר? ;D

פורסם

תקנה את ה6800 GT ש3D גוד הביא ב1100 שקל

עדיף מחשב לבנתיים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים