פורסם 2006 ביוני 2319 שנים שלוםאני צריך פקד מוכן חינמי לאיזה אתר שאני בונה ואני צריך לשדר שם סירטוניםואני מחפש איזה שהוא פקד מוכן חינמי משהו בכיוון שיש באתר של oneתודה רבה לעוזרים ;D
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מה רע בפורמט flv של פלאש?וכפתרון חינמי - למיטב זכרוני ניתן להשתמש ב API של You-tube על מנת לשדר וידאו באתר שלך
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר אני לא יודע בכלל פלאש לכן יהיה לי קשה להשתמש בפיתרון הראשון שהצעתוהפיתרון של you-tube זה לעלות אליהם את הסירטון ולהשתמש באיזה סוג של פקד שמתחבר אליהם ?כי אני צריך את זה למערכת אינטרהנט אז עדיף משהו שישב ברשת
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר תודה רבה ..אבל זה לא עוזר ליכי כמו שכבר אמרתי בהודעה הקודמת אני מעדיף שזה יהיה על הרשת המקומית ולא על אתר מחוץ לרשתאבל תודה בכל מקרה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים חשבתי שאתה רוצה להעלות את זה לשרת אינטרנט ולא בצורה מקומית.אם זה המצב אז כמו ש Milford Cubicle אמר, למה לא פשוט להכניס את זה לדף כ embedded ואז הקובץ יתנגן בנגן שמותקן לגולש אך באופן מובנהמתוך העמוד? העמוד הבא יוצר עבורך את קוד ה html שאתה צריך עבור הכנסת הוידאו לדף, על פי הגדרות שאתה בוחר:http://cit.ucsf.edu/embedmedia/step1.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.