עבור לתוכן

מה שווים הצ'יפים האלה ? - זכרונות של A-DATA..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם למישהו פה יש התנסות ב OC לזכרונות של ADATA עם צ'יפים (נראה לי תוצרת ADATA ולא סמסונג או ווינבונד - דגם: ADD8608A8A-5B ) ובאיזה מתח מומלץ לעבוד איתם ? אני כרגע על 2.6 וחשבתי להרים ל 2.7 .. יש לי לפעמים גיהוקים בגרפיקה - וזה לא חשוב אם זה במשחק סרט או כל דבר אחר.. גם כשהמחשב מפורמט ונקי וגם עם כרטיסי מסך אחרים וגם ללא OC . מאז שקניתי את המחשב (שנה) יש לי את הבעיה הזאת. מן עצירה או קירטוע בגרפיקה למשך שניה וקצת ואז זה משתחרר (בדרך כלל אני כבר תקוע בתוך קיר אחרי זה ומאבד את ההובלה ב NFS:MW חח ) אותו דבר בסרטים ובכל משחק.. יש קשר בין הזכרונות לזה? זה החשוד היחיד שעדיין לא בודדתי לבדיקה..

עריכה : יכול להיות שהייתי צריך לפתוח באוברקלוקינג וקירור ? אם כן בבקשה להעביר..

פורסם

אתה פוחד לנסות? :nixweiss:

בכל אופן, לדעתי פירמוט יסדר ת'בעיה :-X

פורסם

לדעתי זה לא קשור לזיכרון וזאת איזו תוכנה שיושבת לך על ההרד דיסק ועושה לך לאגים שגורמים לאי תקשורת של איזה חצי שנייה

פורסם
  • מחבר

1- אני לא פוחד לנסות. הגעתי ל 250 FSB אחרי הורדות מכפלה. התכוונתי כמה הם יחזיקו בלי. (זה כבר לפורום של אוברקלוקינג)

2- ראיתי כבר את הקטע הפוסט ההוא ב OCFORUMS.. תודה לך בכל מקרה..

3- המחשב פורמט וגם כשהוא "בתול" יש את הלאגים האלה.. זה לא יכול להיות קשור לזכרונות?

נ.ב העלתי את המתח שלהם עכשיו ל 2.7 בביוס במקום 2.6 (ככה גם מומלץ באתר של A-DATA) נראה אם זה עוזר.

תודה לכם..

פורסם

פוסטים אחרי פירמוט זה או בעיה זכרון או מתח...

אולי גם בעית RAID בדיסקים קשיחים SATA...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים