עבור לתוכן

נסיתי הכל לא מצליח לעבור את ה-145 FSB מ-133, OC למעבד.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה אני לא מצליח לעבור מ-133 ל-145 ב FSBהגג זה 145 אפילו ניסיתי עם FeedMe דיברנו בטלפון לא הלך והוא לא יודע מה הבעיה הוא חושב שזה הזכרונות אבל לא נראה לי כי שמעתי על אנשים וראיתי שעשו את זה עם הרבה פחות משלי אז הנה הפרטים:

לוח אם: Gigabyte GI8IPE1000 Series לוח שתואם S-ATA שתי יציאות...

כרטיסי זיכרון: 4 סטיקים של 256 מגה 2 של קינגסטון וNCP 2 כולם תומגים ב-400 מגה הרץ עד 2.6 V

כרטיס מסך: ATI Yuan Radeon 9600 SE 256MB'128 Bit אחרי אובר קולוקינג... של 27 אחוז ליבה ו-20 אחוז זיכרון...

דיסקים קשיחים: 3 מתוכם אחד IDE 80 ג"יגה ו2 של S-ATA אחד 200 ג"יגה אחד 250.

מעבד: INTEL Pentium 4 Northwood 2.80 GH אני העלתי את ה FSB מ 133 ל145 ואני מסתדר מצויין עכשיו המעבד שלי על 3056.92 ג"יגה הרץ...

המהירות של הזיכרון היא: 363 במקום 333 כי בגלל שהעלתי את ה FSB אז גם הזיכרון עלה אבל אני לא מצליח יותר מזה או שהמסכים לא נדלקים ואין צליל אישור הפעלה...

או שזה נתקע לפני טעינת הווינדוס ניסיתי גם בטלפון עם FeedM הוא גם לא יודע מה הבעיה ולמה זה מגיב ככה המחשב, ניסיתי את הכול פשוט כלום.....

המעלות לא משתנות אותו דבר הכל טוב במחינת המעלות גם אחרי שהעלתי 200 מגה הרץ וקצת יותר בקיצור כי זה כלום אז זה בכלל לא משפיע בקטע של המעלות...

פורסם

תוספת מתח למעבד ?! :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הוספתי בקפציה אחת אפילו שתיים אחר כך המסכים לא עובדים...

ואין צליל אישור...

פורסם

הזיכרון לא עומד בזה.

תשתמש במחלקים.

פורסם
  • מחבר

גם ניסתי ועם Feed Me עשיתי את זה לא עזר...

פורסם

טמפ' המעבד היא ?!

פורסם
  • מחבר

לא השתנתה המוחנה אני על גג 29 מקס 30 ובעומס 39 40 41...

עכשיו הגעתי ל:

3257.38 מגה הרץ....

עם מהירות זכרונות של 389 הם כבר עוד מעט הגיעו ל400 אז שמתי מחלקים על 2.0 וזה מוריד את זה ל270 א ו280 לא וכר בדיקו אני ממשיך להעלות את המהירות וזה לא עוזר...

זה נתקע לפני הטעינה לווינדוס

ואם אני מעלה את המתח למעבד מ 1.525 ל1.600 אז המסכים לא נדלקים...

הנה תמונה כמו של הביוס שלי..

8ipe1000pro2w_bios2.jpg

הנתונים הם לא שלי מצאתי את זה באינטרנט אז הנה תגידו לי מה לשים בכל שורה....

בשורה של המעבד פריקווינסי יש לי 155 וזהו זה מה ששיניתי רק...

אם אני מעלה את המתח למעבד רשמתי לכם כבר השאלה זה האם אפרי לעשות כמו בתמונה להעלות את הכרטיס מסך והזכרונות ל0.3 וולט פלוס..????

פורסם

אפשרי ביותר...

תנסה באמת להוסיף מתח לזכרונות...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני יוסיך זה יכול לשרוף אותם זה אפילו רשום באדום שם... בהוראות של הלוח...

הם גם ככה על כמעט מקסימום מהירות...

אז אם אני יעלה להלם את הזרם או לכרטיס מסך היה לי מופע זיקוקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים