פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אז ככה... יש לי את המשחק כבר די הרבה זמן (מקורי כמובן)היה לי את הבעיה של המסך השחור בהתחלה וסידרתי אותה (עם הריפרשלוק)עכשיו אחרי תקופה שלא שיחקתי אני בא להיכנס למשחק וזה עושה את אותה הבעיה ,ואין לי כל תוכנת refreshLock על המחשבהורדתי אחת כדי לבדוק שההגדרות על default והן אכן כך, נכנסתי למשחק שוב אותה בעיה גם אחרי שמחקתי את התוכנת ריפרשלוקמה עושים?!?!
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים תנסה להיכנס בהתחלה -> הפעלה - שם תכתוב dxdiagתלך ללשונית האחרונה תלחץ Override ותקבע קצב רענון יש מצב משם זה יסתדר
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר תנסה להיכנס בהתחלה -> הפעלה - שם תכתוב dxdiagתלך ללשונית האחרונה תלחץ Override ותקבע קצב רענון יש מצב משם זה יסתדרעשיתי את מה שאמרת , לא עזר, אה וחוצמזה יש לי מסך lcd אז שיניתי ל75
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים נסה למחוק את המשחק והתקין אותו מחדש, ותוריד את העדכון המלא של 1.3איזה כרטיס מ. יש לך?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים תנסה לפתוח משתמש חדש במחשב אבל כשהשם באנגלית. למשל User.תתקין בצורה נקייה מחדש את כל ענייני באטלפילד 2 וזה אמור לעבוד.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים עשיתי את מה שאמרת , לא עזר, אה וחוצמזה יש לי מסך lcd אז שיניתי ל75לLCD אין פליקרים לכן שים על 60 הרץ :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.