פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אין בעיה, רק תשלמו 25$ ותזכרו שאתם לא יכולים להעביר את כל הזהב של הדמות שלכם.ואם היית קורא קצת יותר בפירוט לדמויות לבל גבוה מותר להעביר עד 5000 מטבעות זהב. זה סכום אסטרונומי גם ככה, יותר מזה היה מפריע לכלכלה של השרת (ביחוד היה גורם לכל כורי הזהב הסינים לעבור שרתים בחיפוש אחר לקוחות חדשים)
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מה הקטע בלעבור שרתים? אצלנו ב GW אומנם לא צריך לשלם אבל מותר לעבור רק 5 פעמים, למה?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים יכלת להפעיל את זה דרך פקודה משהו כמו חצי שנה.זה כל הזמן היה מתבטל, לא יודע למה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר ואם היית קורא קצת יותר בפירוט לדמויות לבל גבוה מותר להעביר עד 5000 מטבעות זהב. זה סכום אסטרונומי גם ככה, יותר מזה היה מפריע לכלכלה של השרת (ביחוד היה גורם לכל כורי הזהב הסינים לעבור שרתים בחיפוש אחר לקוחות חדשים)דווקא קראתי את כל הכתבה, ומה שאמרתי הוא מדוייק.אתה לא יכול להעביר את כל הזהב אתך.אני אמנם לא שולט בכלכלה של WOW אבל המגבלה קיימת ובטוח שהיא תרתיע אנשים מסוימים.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אז אני מניח שלא שיחקת במשחקלאחי יש דמות לבל 60 כבר חודשיים ויש לו פחות מ500 מטבעות זהב, והוא כבר בשלב שאין יותר מה לקנות (כל החפצים השווים חייבים להשיג לבד)5000 זה המון, ממש ממש ממש המון , אנשים שכבר עשו הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל במשחקים מגיעים למספרים כאלה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אז אני מניח שלא שיחקת במשחק לאחי יש דמות לבל 60 כבר חודשיים ויש לו פחות מ500 מטבעות זהב, והוא כבר בשלב שאין יותר מה לקנות (כל החפצים השווים חייבים להשיג לבד) 5000 זה המון, ממש ממש ממש המון , אנשים שכבר עשו הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל במשחקים מגיעים למספרים כאלה לא אנשים שעשו הכל הכל הכל, מבזבזים 20G בלילה על תיקונים
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים צריך וואריור עם ציוד מאוד מאוד יקר כדי שהתיקון יגיע ל20Gעדיין לא פגשתי אחד
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים תאמינו לי שהמון אבל המון אנשים שמשחקים בזה, ישלמו גם את הסכום הזה. אנשים קונים מ E-Bay משתמשים למשחקים, כמו WoW, כמו KnightOnline וכמו Guildwars בסכום עתק, אני מדבר איתכם זה מתחיל מ100 דולר ויכול להגיעגם ל2000 דולר, אז שהם לא ישלמו על זה? חבר שלי משחק במשחק KO, יש לו משתמש רמה 62 בכמה שרתים במשחק, הציעו לו על המשתמש קרוב ל600$.(דוגמא לכמה אנשים מוכנים לשלם בשביל משתמש במשחק כלשהו)בליזארד פשוט מנצלים את זה, והם חכמים מאוד בקטע הזה.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים צריך וואריור עם ציוד מאוד מאוד יקר כדי שהתיקון יגיע ל20G עדיין לא פגשתי אחד לRogue שלי באמריקאי היה14G בלילה וזה היה לפני שנה כמעט
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אאוץ'לי תמיד ברמה 60 היה מקסימום 3Gדרך אגב פתחתי תרד בפורום משחקים שאלה בקשר להורד אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אאוץ' לי תמיד ברמה 60 היה מקסימום 3G דרך אגב פתחתי תרד בפורום משחקים שאלה בקשר להורד אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה tier2 comes with a price
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר תאמינו לי שהמון אבל המון אנשים שמשחקים בזה, ישלמו גם את הסכום הזה. אנשים קונים מ E-Bay משתמשים למשחקים, כמו WoW, כמו KnightOnline וכמו Guildwars בסכום עתק, אני מדבר איתכם זה מתחיל מ100 דולר ויכול להגיעגם ל2000 דולר, אז שהם לא ישלמו על זה? חבר שלי משחק במשחק KO, יש לו משתמש רמה 62 בכמה שרתים במשחק, הציעו לו על המשתמש קרוב ל600$.(דוגמא לכמה אנשים מוכנים לשלם בשביל משתמש במשחק כלשהו)בליזארד פשוט מנצלים את זה, והם חכמים מאוד בקטע הזה.אתה זוכר שזו חברה שסוגרת חשבונות שהיא תופסת שהם קשורים למכירות בEBAY, נכון?בתכלס אני מאוד אוהד את בליזארד אבל מאז WOW וההכנסות המטורפות שהוא הביא להם הם איבדו את הצפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.