פורסם 2006 ביוני 2319 שנים WOW realm transfer details unveiledhttp://www.gamespot.com/news/6153087.htmlרוצים להעביר דמות לrealm אחר?אין בעיה, רק תשלמו 25$ ותזכרו שאתם לא יכולים להעביר את כל הזהב של הדמות שלכם.אין גבול לבושה.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים למה אתה יודע כמה כסף בstar wars galaxies הם לוקחים כדי להעביר דמות?ומי בכלל מעביר דמויות, מתחילים חדשה, ומי בכלל עובר, שבנאדם נכנס לסרבר הוא נדבק אליו
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים 25 דולר זה קצת מידי, הם צריכים גם להגביל את זה להעברה אחת לדמות או אפילו לחשבון. ככה כל מנאייק "שירק בכל הבארות" בשרת שלו יוכל לעבור שרתים בקלות.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים לא מתאים? אל תשחק המון מתבכיינים על שירות התשלום החודשי וכל מיני דברים שבליזארד עושים, לא נעים ? אל תשחקו!! ואתה זה אומר לכם אחד שלא משחק בWOW לא GW ולא שום MMO אחר :
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים וואלה לא חשבתי על זהבנאדם רע רב עם כל הסרבר משגע אותם ועושה צחוקים ואז יכול להימלט עם הדמות לסרבר אחר.. רעיון נחמד
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים אני בכלל לא משחק את זה, אבל החוצפה שלהם מדהימה אותי.מה בדיוק חוצפה בזה? זה אותו מחיר שהיה להעברת השרתים של EQ1 וSWG.אפילו נמוך יותר, זה לא שרות שאתה אמור להשתמש בו מסיבות מאוד מאוד מיוחדות לא סתם, כי אחרת כל היציבות של המשחק תתפורר.למרות שאינני משחק במשחק כבר חצי שנה אני חושב שהמחיר אפילו זול מידי.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים זה לא שהם דורשים את הסכום הזה על משהו קריטי שחייביםבמקרה המאד מאד מאד נדיר שאתה חייב להעביר את הדמות לשרת אחר תשלםועדיין יש את ההגירה בין שרתים אז אם אתה לא רוצה לשלם אתה יכול לחכות שתהיה ההגירה הבאה
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים המשחק כל הזמן מתפתח, כל כמה חודשים יוצא פטץ' תוכן שמוסיף הרבה הרבה דברים למשחק
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים הפעם הפאץ' הביא משהו ששם את כל העומס על הכרטיס מסך במקום על המעבד ועכשיו זז לי יותר טוב!
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים הפעם הפאץ' הביא משהו ששם את כל העומס על הכרטיס מסך במקום על המעבד ועכשיו זז לי יותר טוב!יכלת להפעיל את זה דרך פקודה משהו כמו חצי שנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.