פורסם 2006 ביוני 2719 שנים זה הפך מפינת היעוץ של "המי ומי" לפינת בידור לא איכותי האלופה זה מצחיק? מספיק ששמעתי בדיחה אחת כדי להבין את רמת ההומור שם: א': "כואב לי הראש" ב': "קח כדור". א': "לא, עזוב אותי, אין לי כח לשחק עכשיו".
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים זה הפך מפינת היעוץ של "המי ומי" לפינת בידור לא איכותי האלופה זה מצחיק? מספיק ששמעתי בדיחה אחת כדי להבין את רמת ההומור שם: א': "כואב לי הראש" ב': "קח כדור". א': "לא, עזוב אותי, אין לי כח לשחק עכשיו". תיראה את עובד חביה ותבין
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אני נותן לכל דבר הזדמנות, למרות שהאלופה נשמעה לי סדרת עארסים.ראיתי 2 פרקים ו- וואו מדהים!!!!!!אפילו עארסים מורידים את עצמם בדרגה בשביל לראות את הזבל הזה |:
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אם אתה רוצה בידור איכותי תראה סרטים של LOLLLL חחחח כשהגמד רץ לחפש את אבי הוא נשמע כמו מרקו שמחפש את אימא חחחחח
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים איך שדיונים נמשכים ומארכים כאן בפורום... משימעמום קראתי עד עמ' 16, התעייפתי וקפצתי לאחרון... מזל שזה OFF-topic
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אם אתה רוצה בידור איכותי תראה סרטים של כמו שהוא אומר בסוף: תודה לך אבי! יותר מותח מנמלטים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.