פורסם 2006 ביוני 2219 שנים שלום לכולםאני בעל מעבד AMD 2600+ ויש לי 512DDR , בזמן האחרון כל תוכנה שאני פותח הCPU שלי עולה בהדרגה והמחשב נתקע ז"א הוא לא קופא אבל הכל איטי ואי אפשר לעבוד איתו.ממה לדעכם זה נובע?המחשב שלי עבר פרמוט כברתודה לכולם ולילה טוב.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים טמפרטורות בדקת?למרות שטמפ' לא קשורות לניצול המעבד, אבל בלי קשר בדקת על כמה עומד?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים למרות הפירמוט תעשה סריקה של וירוסים ותוכונת ריגול....ותבדוק איזה תוכונת עובדות לך ברקע..
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים הוא אומר לך שהמחשב אחרי פירמוט אתה אומר לו תבדוק וירוסים ? כנראה מעבד חלש , כונן קשיח גמור הכול אפשרי ! אבל תבדוק את הספק כוח אפשרות סבירה שזאת הבעיה לא מספק מתח למחשב כמו שצריך
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אם עשית פירמוט אז זה כנראה משהו בחומרה- תריץ בדיקת MEMTEST לזכרון. ואולי גם בדיקה למעבד בעזרת PRIME
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים אחי אתה יכול אולי להשיג לי לינק לתוכנה הזאת בשם prime הזה אני לא מוצא את זה
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים תחליף כבר מעבד, זה מעבד דיי ישן, ודרך אגב תקנה מעבד של אינטל ולא AMD זה נכון אבל הוא לא פתח תרד על קניית מחשב חדש..הוא מעוניין בעזרה למחשב הנוכחי.. והשם המלא שלה הוא PRIME95.. ואתה יכול להוריד אותה ועוד כמה תוכנות מפה... http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/b_e.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.