פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מישהו יכול לעזור לי ? נתקלתי בבעיה!התקנתי את המשחק ותראו מה קורה כאשר אני מריץ אותו !http://img50.imageshack.us/img50/6700/untitled3rp.jpgמישהו אולי יכול לעזור לי?
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים תוריד אותו מחדש מהמדף בחנות. שמישהו יעזרו לי בשלב הזה: צריך להגיע לדלפי אבל אין לאיפה ללכת כול הדרכים חסומות או משהו,אגב השגתי כזה מקל מעץ הזית מה אני עושה איתו עכשיו??
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לא, אבל לפחות אם יש לי בעיות אני לא מבקש עזרה,כי אני יודע שאני לא אקבל פה עזרה, למה? כי זה ווארז.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים לא, אבל לפחות אם יש לי בעיות אני לא מבקש עזרה,כי אני יודע שאני לא אקבל פה עזרה, למה? כי זה ווארז.אתה צודק בזה שאתה לא צריך לעזור לו אבל אתה עושה את זה כמו ילד בן 3.אתה יכול פשוט להגיד לו שפה לא מדברים על משחקים פרוצים.אה וגם:אני בטוח שאתה יודע איך לפתור את מה שהוא שאל,אז במקום לזבל פה בשכל היית שולח לו ה"פ עם הפתרון.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים תגידו נכון במקומות שיש ריבועים שרשום 1,23 וב8 ו9 יש את השיקועים. אז לא צריך לשים במקומות האלה מתקפות?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר כן, כפתור ימני יתן לך את האפשרות להקצות סקיל מסויים לכל מספר.בדרך כלל זה מיועד לקסמים פאסיביים ולא להתקפות.בשביל לשים התקפה שקיבלת מסקיל במקום ההתקפה הרגילה תלחץ כפתור ימני על האייקון של החרב ותחליף לסקיל שאתה רוצה.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים שני דברים: קודם כל כמו שאחד מקודם ביקש... יש מידע על המשחק בעברית? ז"א מידע על הדמויות וההתמחויות... דבר שני - למה זה קורה? לכל החכמולוגים - זה הדמו.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים יש לי את הבעיה שאין לי MENU ושהחלק של הטקסט לעיתים לבן(כמו בתמונה)...מה הפתרון לזה?ניסיתי את את הקטע עם לשנות שפה ולא עזר...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.