עבור לתוכן

Titan Quest - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

C:\Documents and Settings\YourNameGoesHere\My Documents\My Games

• תגובות 331
  • צפיות 34.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לייזי בוי

איזה התמחות אתה ממליץ לקחת ממש בהתחלת המשחק?

פורסם

אחרי הפאץ' (1.08) לא הייה לי אפילו crash אחד ;D

המנוע עדיין דיי מעפן מבחינת יעילות התיכנות שלו. לפחות זה לא גורע מהגראפיקה הנהדרת וה-Ragdoll הנפלא!! בחיים שלי לא נתקלתי בסטייל diablo עם ragdoll :lol: נהדר!

מי שלא "מעוניין" לשחק באינטרנט... מהר, אבל מהר! שיתקין www.hamachi.cc ויכנס לאיזה רשת שמפורסמת בפורומים שם (public networks).

אתמול שיחקתי עם אנשים ב"lan" דרך האינטרנט וזה עובד מצויין!

בעקבות הפינג הגבוה ברשת הספציפית ששיחקתי בה, פתחתי רשת עם עוד 2 חברים ושיחקנו עד 4 בבוקר (אז מה אם הלכתי לעבודה ב-7:30 ? :) )

משחק גדול, ובמיוחד ברשת! (אלא אם כן החבר המניאק גונב את כל השלל)

עריכה:

למה שלא נפתח פה איזו רשת ישראלית של HWzone ב-hamachi ל-titan quest ? כל כך פשוט, כל כך יעיל, כל כך כיף :xyxthumbs:

(חוסמים שיתוף קבצים דרך התוכנה ואין דאגות אבטחה)

עריכה #2:

למה בעצם אני לא לוקח עניינים לידיים ???

פתחתי רשת:

שם: titan_isr

סמסא: hwzone

כנסו !! ואם אף אחד לא online אל תתנתקו מהרשת כל כך מהר... חכו שעוד אנשים יצטרפו . סגרו את התוכנה, לכו לישון. נסו למחרת (כל עוד אתם כבר "רשומים" ברשת שלי)

פורסם

פירסמתי על התוכנה הזאת כבר תגובה,תסכל קצת מאחור.

פורסם

מכיר את התוכנה הזאת ממזמן גם שיחקתי בה עם משחקים אחרים... מאוד שימושית..

פורסם

פירסמתי על התוכנה הזאת כבר תגובה,תסכל קצת מאחור.

ואללה לא שמתי לב... בכל מקרה אני יצמצם את התגובה שלי לזה:

סימסא: hwzone

פורסם
  • מחבר

לייזי בוי

איזה התמחות אתה ממליץ לקחת ממש בהתחלת המשחק?

שמע, זה הכל תלוי בסגנון המשחק שלך.

אם אתה אוהב לרוץ קדימה ולהילחם פנים אל פנים עם עשרות אוייבים (AKA שיטת הראש בקיר) אז כנראה שהתמחות בWarfare תתאים שלך.

אני לדוגמא, מאוד אוהב להילחם ממרחק ולברוח טיפה אם האוייבים מתקרבים אלי בשביל לחסל אותם מרחוק וככה להישאר בטוח. (זה גם מכניס אלמנט של לגרום לאוייבים לרוץ בטור ואז אתה מחסל אותם בשרשרת :cool2:)

פה תוכל לקבל מושג כללי על כל התמחות:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/titanquest/news.html?sid=6152224

פורסם

למה אצלי אחרי הפטצ' רשום 1.01 ואצלך 1.08 ?! איזה פאץ' אצלך?

פורסם

ואללה לא שמתי לב... בכל מקרה אני יצמצם את התגובה שלי לזה:

סימסא: hwzone

סבבה נכנסתי :hat:

פורסם

טוב אז ככה,אני ממליץ אישית על להתחיל עם אדמה.

אני עושה נזק יותר חזק מכל נשק לקבוצות ענקיות של אויבים,אפילו באקט השלישי שאני תכף מסיים אני הורג אותם תוך מתקפה אחת.

יש לי טקטיקה ממש יעילה,אני מפעיל:

volcano

או

eruption

איך שלא קוראים לזה,זה הסקיל הכי גבוהה מצד ימין למעלה בארת'.

קיצר אני מושך אליי המון המון אויבים,ואז מפעיל את זה,מיד אחרי זה עובר לסטון פורם.

עכשיו הוולקנו הוא במשך 6 שניות רצופות,וגם הסטון פורם,אז לא רק ש100% מהנזק לא מגיע אליי,הסטון פורם ממלא לי חיים.

המסטרי השני שלי הוא נייצ'ר או איך שלא קוראים לזה,ממליץ בחום על

Heart of the oak

סתם לידע הכללי שלכם,יש לי 2600+ בריאות בזכות זה.

ובנוסף יש לי ריפוי ממש ממש יעיל ומהיר,שהוא קולקטיבי ברמות הגבוהות.

קיצר אני דמות מושלמת לנזק עצום להמונים+המון המון יכולות קולקטיביות כמו ארת' אנשנטמנט שמוסיף לי כמות עצומה של פייר דמג'תוההארט אוף ד אוק שהוא גם יכולת משותפת.

אהה רציתי להוסיף שאני לא מצליח לעשות אפדייט,הפאצ' לא עושה אפגרייד ונראה לי שיש ארור בהתקנה,רק שאני לא רואה אותו כי אין שום כיתוב בהתקנה של הפאצ',ניסיתי הכל לא מצליח לשדרג,אז אין אינטרנט בשבילי :\

לא משנה מה ניסיתי כתוב לי

v1.01

הנה הדמות שלי:

הנה הדמות:

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך אני משחק באינטרנט/ברשת?

פורסם

מישהו פה משחק קשת?

אני לא מבין איזה דברים לובשים בתור קשת, תמיד השריונים צריכים כוח גבוה כי הם של לוחמים, והשיריונים האחרים מתאימים לקוסמים וצריכים אינטלגנציה גבוהה.

והרי קשת משקיע בעיקר בDEXTERITY....

לא מעצבן?

פורסם

חברים עשיתי טעות ועכשיו יש לי 2 מאץ' כסף.. איך אני עושה שיהיה לי 0 כסף?! ואל תגידו לי "תקנה בחנות" כי בקצב הזה זה ירד באחוז אחד כל 24 שעות :x:X

בתודה מראש =D

פורסם
  • מחבר

מישהו פה משחק קשת?

אני לא מבין איזה דברים לובשים בתור קשת, תמיד השריונים צריכים כוח גבוה כי הם של לוחמים, והשיריונים האחרים מתאימים לקוסמים וצריכים אינטלגנציה גבוהה.

והרי קשת משקיע בעיקר בDEXTERITY....

לא מעצבן?

קשתות RULES!

אתה אמור ללבוש שריונות של לוחמים, אבל את הבסיסיים יותר ולא כאלה עם דרישות כוח מוגזמות.

תזכור שהרעיון הוא שאתה מחסל אוייבים מרחוק לפני שהם מגיעים לטווח שהם מאיימים עליך וכך הם בכלל לא פוגעים בך.

תמיד תברח טיפה אם האוייבים מתקרבים יותר מידי ותחסל אותם מרחוק.

עריכה:

Satlan, צא מהסרט.

כשתגיע לרמה שכל חפץ עולה מיליונים אז תדבר איתי.

פורסם

Satlan מה כתבת לא הבנתי כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים