עבור לתוכן

Titan Quest - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

זאת בדיוק הבעיה שהייתה לי..רק שאצלי לא התקנתי את הפאטצ'..ככה שאם זה קורה גם אחרי הפאטצ' המשחק הזה אבוד..אני לא מתכוון לבזבז עליו כל כך הרבה זמן ולאבד את הדמות שלי שוב

• תגובות 331
  • צפיות 34.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה עזר לי כשהדמות נעלה אחרי הפאצ'

תודה, ניסתי את זה ופעלתי על פי ההוראות, אבל:

עכשיו אני כן יכול לבחור בדמות שלי, אבל רואים רק את השם של הדמות בלי הדמות עצמה. כשאני עושה Play עם הדמות הזאת, יש את מסך הטעינה לשניה או שתיים ואז זה חוזר למסך הראשי.

פורסם

אז לא פעלתה לפי ההוראות , תדליק את הFIX תלחץ על אנטר אחרי זה כנס למישחק כש אתה בתפריט הראשי תלחץ ALT + TAB תלחץ על Y מתוך (Y\N )

ואז שוב אנטר , אחרי זה כנס ל PLAY TITAN QUEST ואז הדמות שלך תופיע.

פורסם

איזה וירז'ן כתוב לכם למטה?

פורסם

1.01 (אחרי הפאצ')

פורסם

אז לא פעלתה לפי ההוראות , תדליק את הFIX תלחץ על אנטר אחרי זה כנס למישחק כש אתה בתפריט הראשי תלחץ ALT + TAB תלחץ על Y מתוך (Y\N )

ואז שוב אנטר , אחרי זה כנס ל PLAY TITAN QUEST ואז הדמות שלך תופיע.

זה בדיוק מה שעשיתי, ואפילו ניסיתי שוב עכשיו. הדמות לא מופיעה במלואה, אלה רק השם שלה, בלי ה"Figure"שלה. ושמנסים לשחק איתה יש מסך טעינה לשתיים שלוש שניות כפי שאמרתי וזה חוזר למסך הראשי עם הדמויות...

למי ששאל, כתוב כמובן גירסה 1.08.

פורסם

הורדתי תפאצ'

דבר ראשון אני לא רואה כיתוב באיפה שרשום נקסט טו קנסל

או בכללי אני לא רואה שום כיתוב תוך כדי ההתקנה.

דבר שני אני נכנס למשחק וזה רושם לי 1.01

ניסיתי איזה 7 פעמים,יש רעיון?

פורסם

המלצה ליצירת דמות למתחילים

אם אתם לא בטוחים באיזה דמות או התמחות לבחור, הנה הצעה טובה שנוסתה ע"י מס' אנשים.

רצוי להתחיל בדמות של Warrior\Rouge\Hunter ובהתחלה (עד דרגה 12) להשקיע את כל הנקודות עד למקסימום (32) בעמודה שפותחת סקילים שונים. הדמות שלכם תתחזק מבחינת כח, נזק, מהירות וחיים. לאחר שהגעתם למקסימום, רצוי לבחור מספר סקילים שנראים לכם בתחום ההתמחות (ורצוי מאוד שיהיו פסיבים ולא אקטיבים) ולהקשיע בהם עד למקסימום. לא רצוי לפזר את הנקודות שלכם לכל אורך הטבלה.

אחרי שסיימתם התמחות אחת עברו לאחרת וחוזר חלילה.

חשוב לזכור : לא לפזר את הנקודות על כל אורך הטבלה. לא לבחור יותר מידי סקילים אקטיביים, כמה שיותר פסיביים יותר טוב. לפחות בהתחלה, ךהשקיע כמה שיותר נקודות בעמודה של ה + שמעלה תכונות ופותחת סקילים.

זהו, לפחות לפי דעתי וחברי, זו הדרך הכי טובה לפתח דמות.

מוזנמים להביע דעה.

לא הבנתי בכלל כמה דברים שכתבת..

ובהתחלה (עד דרגה 12) להשקיע את כל הנקודות עד למקסימום (32) בעמודה שפותחת סקילים שונים. הדמות שלכם תתחזק מבחינת כח, נזק, מהירות וחיים. לאחר שהגעתם למקסימום, רצוי לבחור מספר סקילים שנראים לכם בתחום ההתמחות (ורצוי מאוד שיהיו פסיבים ולא אקטיבים) ולהקשיע בהם עד למקסימום. לא רצוי לפזר את הנקודות שלכם לכל אורך הטבלה.

איפה אני עושה את זה? איפה אני מעלה את כל הנקודות עד למקסימום[32] כדי לפתוח סקילים שונים? תזכור שאני חדש במשחק הזה

לא לבחור יותר מידי סקילים אקטיביים, כמה שיותר פסיביים יותר טוב.

איפה אני בוחר סקילים אקטיבים ופסיבים? למה פסיבים יותר טוב[אגב, כרגע אני בלבל 2 :smile1:].

שיותר נקודות בעמודה של ה + שמעלה תכונות ופותחת סקילים.

שוב, איפה בדיוק אני עושה את זה? :screwy:

מצטער על ההטרדה

פורסם
  • מחבר

עזוב את "המדריך" הזה, סתם גרוע.

אחרי שאתה בוחר את ההתמחות הראשית שלך, נפתח לך המסך של הסקילים.

בצד שמאל שלו יש עמודה מ0 עד 32.

ככל שתשקיע בה יותר נקודות, תוכל לגשת לסקילים שדורשים מספר נקודות גבוה יותר.

אחרי זה צריך להשקיע עוד נקודות בסקילים עצמם.

כל דרגה אתה מקבל 3 נקודות. + יש קווסטים שנותנים לך נקודות.

כאשר תגיע דרגה 8, תוכל לבחור התמחות משנית וכך יהיו לך שני עצים של סקילים לבחור מהם.

פורסם

וזה לא בדיוק מה שתומר רשם ?!

פורסם
  • מחבר

^^

עכשיו זה בעברית.

פורסם

לייזי בוי

מודה לך מקרב לב על ההסבר :yelclap:

עריכה: תהנה בברזיל :xyxthumbs:

פורסם

באיזה לבל[אם בכלל] אפשר למבחור עוד מומחיות חוץ מלבל 8? (שיהיה לך 3 מומחיות

פורסם

באיזה לבל[אם בכלל] אפשר למבחור עוד מומחיות חוץ מלבל 8? (שיהיה לך 3 מומחיות

אי אפשר.

פורסם

מישהו יודע איפה הדמות/השמירות נישמרות? כי אני רוצה לגבות אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים