עבור לתוכן

Titan Quest - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !!

התחלתי לשחק במשחק ובינתיים אני מאוד אוהב אותו !

יש למישהו המלצה, איזה "כוח" לבחור[אני לא יודע איך לכנות את זה שכחתי את השם באנגלית], אתם יודעים מהHunter, Spirit וכו'...

תנו המלצות..

וגם תגידו איזה attributes כדאי להעלות עם הנקודות של הסקילים? מה אתם ממליצים?

תודה מראש לכולם!

• תגובות 331
  • צפיות 34.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע ניסיתי את ה"אדמה" "כוח" ואני יותר אהבתי את האדמה יש שם דברים ממש טובים......

אבל גם אני צריך עזרה :-\ יש חפצי "יופי" או משהו כזה שי סמל צהוב עם סימן שאלה.... עכשיו לקחתי את הקשת והענף והגעתי למקום איפה שיש עצים שרופים אז צריך לקחת עוד אחד חפץ מוזהב..... אבל זה נראה כאילו החפץ הזה זה מין עמוד שבור...ץ... בקיצור מה לעשות שם?????

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי אתה אמור לדבר עם קיין, מאשיף, אלקור ועוד פעם עם אלקור ואז תקבל 20 שיקויי בריאות

מאיפה הבאת את זה??

זה בכלל שייך לדיאבלו 2. :bash:

פורסם

נראה לי הוא עשה חיפוש בגוגל על שם הפסל

פורסם

המלצה ליצירת דמות למתחילים

אם אתם לא בטוחים באיזה דמות או התמחות לבחור, הנה הצעה טובה שנוסתה ע"י מס' אנשים.

רצוי להתחיל בדמות של Warrior\Rouge\Hunter ובהתחלה (עד דרגה 12) להשקיע את כל הנקודות עד למקסימום (32) בעמודה שפותחת סקילים שונים. הדמות שלכם תתחזק מבחינת כח, נזק, מהירות וחיים. לאחר שהגעתם למקסימום, רצוי לבחור מספר סקילים שנראים לכם בתחום ההתמחות (ורצוי מאוד שיהיו פסיבים ולא אקטיבים) ולהקשיע בהם עד למקסימום. לא רצוי לפזר את הנקודות שלכם לכל אורך הטבלה.

אחרי שסיימתם התמחות אחת עברו לאחרת וחוזר חלילה.

חשוב לזכור : לא לפזר את הנקודות על כל אורך הטבלה. לא לבחור יותר מידי סקילים אקטיביים, כמה שיותר פסיביים יותר טוב. לפחות בהתחלה, ךהשקיע כמה שיותר נקודות בעמודה של ה + שמעלה תכונות ופותחת סקילים.

זהו, לפחות לפי דעתי וחברי, זו הדרך הכי טובה לפתח דמות.

מוזנמים להביע דעה.

פורסם
  • מחבר

The patch is live! Use your Updates button to patch the client or the download link listed below.

From Eyejinx's post :

The patch is live. Keep in mind that the server is likely going to get stormed from all over the world and initial download speeds may be slow as a result. If you do get a slow speed or the download stops before completion, please do not immediately cancel and re-start as this only increases the load on the server.

Most players will be able to get the patch from the "Updates" button on the main menu. You can also download the stand-alone patch at this location:

http://ocs.thq.com/patches/titanquest/PatchStandalone_101_to_108.exe

Patch Notes

This patch updates Titan Quest from v1.01 to v1.08

· Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill

· Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters

· Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer

· Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer

· Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow

· Fixed a multiplayer lobby crash

· Fixed internet connection problem with custom maps

· Fixed a memory leak

· Improves multiplayer connection reliability

· Improves multiplayer performance

· Improves item auto-placement in inventory

· Added character back-up functionality

· Added option to disable compatibility check***

***If you have supported hardware but cannot start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch and install it (save to disk, then double-click to execute). Once the patch has been applied, you will need to edit your options.txt file in My Documents/My Games/Titan Quest/Settings, and add a new line to the bottom that reads:

skipCompatibilityChecks = true

Note: Bypassing the compatibility check will allow the game to start with non-supported hardware, but you may still encounter fatal errors as a result. As a reminder, integrated graphics and graphics cards without PS 1.1 capability are not officially supported.

עריכה:

השרת כל כך עמוס שקשה להוריד ממנו.

העלתי אותו לפה:

http://rapidshare.de/files/25232198/PatchStandalone_101_to_108.exe.html

פורסם

:-*

פורסם

LazyBoy תודה רבה על ההורדה!

פורסם

נראה לי הוא עשה חיפוש בגוגל על שם הפסל

דבר ראשון אני הלכתי לשאול בפורומים שמוקדשים ישירות למשחק אוקיי? אז תרגיע

ומה אני יכול לעשות שזו התגובה שקיבלתי, כפי שאמרתי מקודם אני עדיין לא הגעתי לכן לא יכולתי לאמת את התגובה.

פורסם
  • מחבר

בקשר לפסלון הזה, מצאתי את התשובה.

בכפר שנמצא ליד החומה הגדולה יש באיזה פינה אספן שמחפש את הפסלון הזה.

פורסם

הפאצ' מתקן את הקריסות?

פורסם

היפרפסי

ממתי אתה הולך לברזיל אם אפשר לדעת?

פורסם

מ ה 16 ל יולי עד ל 12 לספטמבר. :)

בעע עדיין המישחק קורס גם אחרי הפאצ'....אני תקוע במיצרים אני לא יודע לאן להביא את המגילה....הכל מוביל למבואי סתום.

פורסם

התקנתי את הPatch, ועכשיו אני לא יכול לשחק עם הדמות שהייתה לי! (רמה 21!!)

היא קיימת בתיקייה של השמירות, אבל בתפריט של המשחק אני יכול רק ליצור דמות חדשה, ולא יכול לבחור את הדמות שהיתה לי...

חיפשתי פיתרון לזה אבל אין פיתרון למקרה כזה של היעלמות של דמות.. יש רק פתרונות למה לעשות במקרה שהמשחק קרס והדמות נמחקה...

פורסם

אל תגידו לי שזה קראק או משהו כזה, זה פשוט מתקן דמויות שנמחקות, וזה קורה לאלו שיש להם את המשחק המקורי גם.

http://www.geocities.com/r_e_l_g/TQCMP_Updated.zip

זה עזר לי כשהדמות נעלה אחרי הפאצ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים