עבור לתוכן

Titan Quest - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שלב ראשון בNATURE זה זאב, יש לי כרגע שלב 4 כי הוא משני אצלי ואני שלב 15..ככה ככה בנתיים..

• תגובות 331
  • צפיות 34.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שלב ראשון בNATURE זה זאב
-בדיוק,earth נותן לך לזמן לוחם שהוא חצי אדמה חצי לבה שילחם בשבילך

ולא הבנתי למה חשבת שאני משתמש ב-trainer?

למרות שאם אני לא טועה יצא אחד אני אביא לכם קישור מאוחר יותר היום אם תרצו

פורסם

מה עם הפאטצ' לעזעזל ?? אני מחכה מה1 ביולי לדבר הזה..שיחקתי קמפיין שלם, הגעתי לרמה 22,שמרתי ופתאום קריסה, המחשב קרס ואני מנסה לחזור למשחק אבל פתאום הפתעה : הCHARACTER שלי נמחק..(רק במשחק,בתיקיית הSAVE הוא עדיין קיים)..ואני לא מתכוון להתחיל משחק חדש בלי שיתקנו את הבעיות שלהם..מי לעזעזל משחרר משחק דפוק לפני שבודקים אותו מיליון פעם ?!

פורסם
  • מחבר

שלב ראשון בNATURE זה זאב

אה נכון, NATURE ולא EARTH.

מה עם הפאטצ' לעזעזל ?? אני מחכה מה1 ביולי לדבר הזה..שיחקתי קמפיין שלם, הגעתי לרמה 22,שמרתי ופתאום קריסה, המחשב קרס ואני מנסה לחזור למשחק אבל פתאום הפתעה : הCHARACTER שלי נמחק..(רק במשחק,בתיקיית הSAVE הוא עדיין קיים)..ואני לא מתכוון להתחיל משחק חדש בלי שיתקנו את הבעיות שלהם..מי לעזעזל משחרר משחק דפוק לפני שבודקים אותו מיליון פעם ?!

הפאץ יצא היום בלילה.

Cannot continue due to character corruption

This method works for me, so I thought I would share.... When your game crashes and you can't get back into the game because your save has been corrupted, try the following.

When you follow the directions below make sure you DO NOT PERMANENTLY DELETE THESE FILES as you will be restoring them!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------

(Method 1) - Easy way

Goto the following folder

My Documents\My Games\Titan Quest\SaveData\Main\_Wiz\Levels_World_World01.map\Normal

*NOTE: The above foldername _Wiz will be different for you

Delete the QuestToken.myw and quest.myw files.

Reload the game and see if you can get into it.. If you can, then QUIT THE GAME and restore the two files you just deleted so you will be able to keep your completed quests.

*NOTE: You will be told that the files already exist when you restore the files you deleted, Just answer YES and replace the existing files.

Reload the game and everything should be back to normal.

----------------------------------------------------------------------------------------

(Method 2) - If method 1 doesn't work, this also worked for me.

Goto the following folder

My Documents\My Games\Titan Quest\SaveData\Main\_Wiz\Levels_World_World01.map\Normal

*NOTE:The above foldername _Wiz will be different for you

Change the sort on the folder to sort by date with the newest files at the top.

Delete the QuestToken.myw and quest.myw files.

Also delete the .que files that were recently changed (you can tell by looking at the time/date stamp which should be just before your game crashed) OR just delete them all if your lazy.

Reload the game and see if you can get into it.. If you can, then QUIT THE GAME and restore ALL of the files you just deleted so you will be able to keep your completed quests.

*NOTE: You will be told that the files already exist when you restore the files you deleted, Just answer YES and replace the existing files.

Reload the game and everything should be back to normal.

פורסם

מאיפה מורידים את הפאטץ?

פורסם

אל תגידו לי שזה קראק או משהו כזה, זה פשוט מתקן דמויות שנמחקות, וזה קורה לאלו שיש להם את המשחק המקורי גם.

http://www.geocities.com/r_e_l_g/TQCMP_Updated.zip

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי מה זה החפץ הזה?

לא מצאתי לו שימוש ואין לי קווסטים לא גמורים בסין.

+

לפני שמגיעים לאתונה יש קווסט של חיילים שנעלמו בביצה.

מישהו יכול לתת לי תמונת מסך של המפה באיזור שהם נמצאים בו?

סרקתי את כל האיזור ולא מצאתי כלום.

אני אתן לינק לפאץ כשהוא יצא, אבל הוא יצא רק בלילה.

שימו לב שאפשר פשוט לעדכן מהכפתור בתפריט של המשחק.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בעיקרון אין לי מושג עדיין לא הגעתי אבל חכה איתו אולי הוא קשור לעלילה איכשהו ואיתו אתה אמור לקרוא לאלים על הר אולימפוס או משהו כזה...

פורסם

יש למיזהו מושג איך אני משתמש בשני Masteries?

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה זה החפץ הזה?

לא מצאתי לו שימוש ואין לי קווסטים לא גמורים בסין.

+

לפני שמגיעים לאתונה יש קווסט של חיילים שנעלמו בביצה.

מישהו יכול לתת לי תמונת מסך של המפה באיזור שהם נמצאים בו?

סרקתי את כל האיזור ולא מצאתי כלום.

אני אתן לינק לפאץ כשהוא יצא, אבל הוא יצא רק בלילה.

שימו לב שאפשר פשוט לעדכן מהכפתור בתפריט של המשחק.

ממה שהבנתי אתה אמור לדבר עם קיין, מאשיף, אלקור ועוד פעם עם אלקור ואז תקבל 20 שיקויי בריאות

ל-vazo בעיקרון בהגיעך לרמה 8 אתה יכול לבחור עוד מומחיות ושם אתה יכול לבחור עוד כישרונות שיהיו לך אבל עצה ממני אליך אל תשקיע יותר מדי בהתחלה במומחיות השנייה תסיים עם המומחיות העיקרית שלך ואז תחזור אל השנייה.

פורסם

תודה ;D

פורסם

ממה שהבנתי אתה אמור לדבר עם קיין, מאשיף, אלקור ועוד פעם עם אלקור ואז תקבל 20 שיקויי בריאות

שמעתי על מחווה אבל זה קצת מוגזם לא?

פורסם

!!!!!

ידעתי שראיתי את השם של הפסל הזה כבר פעם אחת!

דיאבלו 2 אקט 3 jade figurine

נופל מכל מפלצת יוניק במשחק שלא סיימו את הקווסט עדיין

פורסם

!!!!!

ידעתי שראיתי את השם של הפסל הזה כבר פעם אחת!

דיאבלו 2 אקט 3 jade figurine

נופל מכל מפלצת יוניק במשחק שלא סיימו את הקווסט עדיין

האמת היא שאני לא זוכר את האייטם המסוים הזה כמובן שאני שיחקתי בדיאבלו 2 במשך חודשים שלמים אבל זה היה מזמן אז אני אאמין לך

פורסם

אם אני זוכר נכון זה היה מביא תוספת של 20 חיים בתור פרס לסיום הקווסט

והיה גם באותו אקט ספר שהפרס היה 5 נקודות לattributes

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים