פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר כן, יש לי הרגל מימי דיאבלו לא לנצל נקודות לדמות. לא נורא, גם ככה הקשתית שלי רוצחת. לא ידוע למה באחת מהתמונות אין חפצים וסקילים. מוזר.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר ^^ACT3אני מת לשחק, אבל אין לי זמן כרגע בגלל הטיסה שלי לברזיל.אבל אולי היום בלילה אני אפנה זמן.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מה זה ACT3?בתרגום קצת מדויק זו המערכה השלישית זה כמו בדיאבלו שעברת מאזור מסוים של עולם של המשחק לאזור אחר.במשחק הרלוונטי המערכה השלישית למרות שעדיין לא הגעתי אליה היא בעצם על הר אולימפוס אחרי שאתה ניצחת את המערכה ה-1 (הלוא היא ביוון) משם אתה עובר למצרים - המערכה ה-2 ואז יפן והר אולימפוסאם אני טועה אנא תקנו אותי.
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר המערכה הראשונה - יוון.המערכה השניה - מצרייםהמערכה השלישית - בבל וסיןהמיני מערכה - הר האולימפוס
פורסם 2006 ביולי 619 שנים אההה לא ידעתי שיש גם את בבל אבל זה לא יפן במערכה השלישית?ד"א המערכות השנייה והשלישית מאוד קצרות ממה שהבנתי ביחס לראשונה, מישהו מוכן להבהיר אם זה נכון או לא?
פורסם 2006 ביולי 619 שנים אני earth+defense ואני לא מתאמץ אפילו. אני לקחתי את כישוף ה-Core Dweller [glow=red,2,300]והבאתי את השותף למקסימום [/glow] וכעת בכל רגע שאני מגיע לקרב כלשהו הוא ישירות מחסל את האויבים שלי בקושי יוצא לי להילחם ואני כבר כמעט בסוף המערכה ה-1.ולקחתי את ה-Defense בעיקר בגלל כישוף ה-Collosal Form שגם קורע להם את הצורה אם ובמקרה והם הצליחו לנצח את השותף שלי.איפה אפשר להשיג עוזר??? ???
פורסם 2006 ביולי 619 שנים מחבר Earth נותן את האפשרות לזמן זאבי קרב.ממה שהבנתי הם חזקים מאוד.עריכה:NATURE ולא EARTH
פורסם 2006 ביולי 619 שנים ^^^ בחרתי Earth עדין לא הגעתי לשלב שאפשר לזמן משהו אבל יש בזה המון סקילים מדליקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.