עבור לתוכן

Titan Quest - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אה, גם אני צייד אבל שמתי NATURE , גם לא ממש חזק..לא הבנתי איך בדיוק מנווטים שמגיעים לMASTERY החדש..מה שטוב זה שאפשר להתחרט! יש בעיר דלפי בחור שמשלמים לו על כל נקודה שאתם רוצים להחזיק, ככה שזה הרבה יותר נוח למי שניסה ומצא שזה לא טוב..אני כרגע הורדתי את ה NATURE חוץ מריפוי אחד ואני מעלה את הסקילים של הקשת..זה מתחיל להיות די קשה..למרות שאני בקושי משתמש בשיקויים(רק בבוסים).

משחק סבבה, רק המחשב שלי פיסח מדי והוא מאט לי..אם ני זוכר נכון ניסו כבר לעשות משהו דומה עם משחק שנראה SACRED ולדעתי המשחק הזה עושה את זה הרבה יותר טוב.

• תגובות 331
  • צפיות 34.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק סבבה, רק המחשב שלי פיסח מדי והוא מאט לי..אם ני זוכר נכון ניסו כבר לעשות משהו דומה עם משחק שנראה SACRED ולדעתי המשחק הזה עושה את זה הרבה יותר טוב.

אני לא בטוח שזה דווקא המחשב שלך, גם אצלי זה קורה מידי פעם

היום יוצא עדכון אז.....

פורסם

Sacred היה משחק נחמד.

פורסם

טיטן קווסט הרבה יותא יפה מSacred

פורסם

אמת

פורסם

אני earth+defense ואני לא מתאמץ אפילו. אני לקחתי את כישוף ה-Core Dweller והבאתי את השותף למקסימום וכעת בכל רגע שאני מגיע לקרב כלשהו הוא ישירות מחסל את האויבים שלי בקושי יוצא לי להילחם ואני כבר כמעט בסוף המערכה ה-1.

ולקחתי את ה-Defense בעיקר בגלל כישוף ה-Collosal Form שגם קורע להם את הצורה אם ובמקרה והם הצליחו לנצח את השותף שלי.

פורסם

יצא כבר הפאטצ'?

פורסם

יצא כבר הפאטצ'?

פורסם
  • מחבר

^^

זה לא פאץ, זה קראק. :kopfpatsch:

מזל טוב לרגל האזהרה החדשה שלך.

פורסם

הפאץ' יצא כבר או לא?

פורסם

מצטער. חשבתי שזה תיקון למשחק, אתם יכולים למחוק את זה, או שאני אמחוק בעריכה.

פורסם
  • מחבר

הפאץ נדחה ליום שישי. >:(

I know that this will not be a popular bit of news, but we have pushed back the ETA on the patch from today until Friday, July 7th. We are doing everything we can to ensure that issues are addressed effectively and that the process of patching will go as smoothly as possible.

While we can't give you the patch today, we do have the next best thing, which is the official patch notes.

Patch Notes

· Fixed crash caused by teleporting in multiplayer after players used Rally skill

· Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters

· Fixed bug with different relic bonuses for different players in multiplayer

· Fixed relic completion sounds propagating to all clients in multiplayer

· Fixed multiplayer lobby UI error with sort arrow

· Fixed a multiplayer lobby crash

· Fixed internet connection problem with custom maps

· Fixed a memory leak

· Improves multiplayer connection reliability

· Improves multiplayer performance

· Improves item auto-placement in inventory

· Added character back-up functionality

· Added option to disable compatibility check

Most players will be able to get the patch from the "Updates" button on the main menu. If you have a supported hardware configuration and are unable to start the game due to a failed compatibility check, you will need to download the stand-alone patch. We will provide a separate URL for this.

פורסם

טוב נחכה עוד יום..

פורסם

הפאץ נדחה ליום שישי. >:(

תודה רבה, סוף סוף מישהו מבין עניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים