פורסם 2006 ביוני 2219 שנים טוב אז ככה:רניתי נגן אמפי4ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת AVI ל MP4זה יכול לחסוך הרבה מקום...תודה לעוזרים
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר לא עובד לי כשאני ממיר ל MP4איך שאני לוחץ זה סיים אני מגיע לתיקיה ולא עשה כלום תופס 0KB
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים Videora iPod Converterגם בחינם... בדפולט הMP4 מותאם לIPOD VIDEO, אבל אפשר לשנות...אחלה של תוכנה!
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר ניסתי הנגן לא מזהה אותוקיבלתי אותו עם קובץ AMVוהוא כן עולה, אולי יש תוכנה שהופכת ל AMV?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים יש לי כמה תוכנות להמליץ לך:PvAuthor - תוכנה מעולה גם כן.Nero6/7 - לפי דעתי הכי טובות.ImTOO3GpVideoConverterMobile3GpConverterXilisoft3GpConverterאני לא זוכר אם בכולם אפשר להמיר גם ל-Mp4, אבל אני כמעט בטוח ואם לא... לא נורא, 3Gp לא ממש מראה בפחות איכות.אדם
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר אחרי שחרשתי על גוגל ומקורות נוספים מצאתי את התוכנה שמתאימה לנגן שליAMV Convert toolעכשיו יש לי בעיה קטנה איתהשאני נכנס להדגרות של התוכנה אז יש לי אפשרות כזו לבחור ברזולציה בקטע שיש אפשרות כזו אבל היא לא זמינהוזה מקודד לי עד 69X69 וזה קטןןן**הסתדרתי כבר לבדאפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.