עבור לתוכן

מחפש רמקולים למוסיקה - עד 200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה.

יש לכם משהו טוב להמליץ עליו?

ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200?

הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם?

זה דורש הגברה כלשהי?

וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך?

קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב.

תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!

פורסם

אי אפשר לשמוע מוזיקה "איכותית" בסכומים כאלה, מצטער אלה החיים.

אבל כרטיס הקול המובנה מספיק בהחלט ברמה הזאת ולכן לך על רמקולים ב 200 ש"ח

משהו כזה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372488

או זה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417115

יכולים להתחבר לכל התקן עם שקע מתאים - ואם לא יש מתאם.

אין צורך ברסיבר.

פורסם

קח את הראשון, או לוגיטק R 20

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות! :xyxthumbs:

נכון לעכשיו יש לי מערכת זולה ב300 שקל של חברה לא מוכרת ורמקולים למחשב ב30 שקל של חברה פחות מוכרת...

אתם אומרים שב200 אי אפשר למצוא משהו טוב, אז עדיף לי אולי להשאר עם מה שיש לי עכשיו? (כי לא יהיה הרבה הבדל)

ואם אני אגדיל את התקציב ל400 נגיד...?

ועוד משהו, סתם להשכלה כללית, משהו שאני לא מבין: אם המחשב והכרטיס קול מחלקים את הסאונד לרמקולים, אז בשביל מה המציאו את הרסיבר?

תודה מראש!

פורסם

הרמקולים של ה 200 שקל כמו שהוצעו כאן למעלה SBS390 ישמעו הרבה יותר טוב מהרמקולים שמוכרים ב 30 ש"ח למחשב. למעשה הם נשמעים די טוב.

אם תגדיל ל 400 אפשר לקנות כבר ATP3 שהם ממש טובים בקטגוריה הזאת ומאוד מומלצים.

הרסיבר נועד לחבר מכשירים כמו DVD טלויזיה וכבלים למגבר ולרמקולים (וגם לשמוע רדיו).

המחשב מייצר את הצלילים בעצמו בעזרת כרטיס הקול ולכן לא צריך רסיבר אלה רק מגבר לרמקולים. המגבר נמצא בתוך הרמקולים שאתה קונה למחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :yelclap:

כנראה שאלך על הקריאטיב.

עריכה: יש לי עוד שאלה...

אני הולך לקנות בקרוב נגן MP3 בשם MPIO FG200 ONE, שכמו שהבנתי איכות הסאונד שלו מצויינת. והיא הרבה יותר טובה מהאיכות של כרטיס הקול שלי במחשב (תקנו אותי אם אני טועה...), יש אפשרות לחבר את הרמקולים שארכוש לנגן? וכיצד אני מחבר את הסאב-וופר?

שוב תודה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה :jump:

מה אף אחד פה לא יודע אם ניתן ומשתלם לחבר את הרמקולים לנגן הקטן והאיכותי במקום לכרטיס קול, ואם כן, אז איך לחבר את הסאב-וופר?

פורסם

לרמקולים למחשב (2.1 כמו שאתה מתכוון לקנות) יש חיבור אחד בצורת PL 3.5mm או איך שלא קוראים לזה ראה בתמונה השני מימין.

לא איכפת להם לאן תחבר אותם אם למחשב ל MP3 או ל CD כל עוד הרמקול יקבל כניסת אודיו אתה תשמע אותו מוגבר ברמקולים.

כלומר אם תנתק את הקונקטור של הרמקול מהמחשב ותחבר לנגן שלך תשמע את הנגן. אם אתה מחליף לעתים קרובות אולי כדאי לך לקנות איזה ממתג שיחליף לך בין הכניסות.

644px-Photo-audiojacks.jpg

פורסם

היציאה של הכ. קול בד"כ היא כמו של הMP3ים למיניהם, אז לא תהייה לך בעייה... החיבור בד"כ הוא כרטיס קול-> סאב-> ומהסאב יוצאים חוטים לרמקולים הלוויניים.

לגבי מערכת, ראיתי פעם בKSP קריאייטיב אינספאייר 2.1 ב230 ש"ח (או משהו כזה...). לפי דעתי הם יותר טובים מהSB...

ואם יש לך ~450 ש"ח אז קח את הATP3.

אם תמצא מערכת בשם EACAN 199, שהיא גם 2.1, ואמורה לעלות בסביבות ה200 ש"ח, אז קנה אותה. החברה לא ממש מוכרת, אבל לי יש אותם ומהניסיון שלי הם לא פחות טובים מהקריאייטיב אינספאייר... רק שאין להם שלט :P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים