עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך ולמסך

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם המסך הזה:

http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=977&CategoryID=326&Page=2

?

תומך ב-?Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? זאת אומרת אם אני אוכל לשים את הכרטיס מסך הזה אני צריך לדעת כי אם לא אני קונה מסך אחר ומביא את זה לאחיות שלי תודה מראש לעוזרים פשוט אמרו לי שזה מסך שלא תומך בהרבה כרטיסים חדשים אז אני צריך לדעת כדי שאני לא יקנה כרטיס שלא יתמוך:)

פורסם

תירא עם אני לא טועה המסך הזה אין לו DVI אבל אתה תוכל ליראות איתו עם תחבר עם מפצל מיוחד

זה גם לא אחד המסכים שהכי מומלץ ושלא לדבר על משחקים שלפי הכרטיס שלך זה מה שאתה הולך לעשות במחשב

הייתי שוקל ללכת על מסך אחר ועם התקציב לא מאפשר ל 19 טוב אז תיקח 17 איכותי וזהו

פורסם

לא חושב שיתמוך אלה אם כן יש לך מתאם ל-15-pin D-subminiature. כך כתוב באתר היצרן בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכם אין לי בעיה של תקציב אני הולך לקנות מחשב ב-8500 שקל ואבא שלי אמר לי שאם זה לא תומך הוא קונה לי מסך של סמסונג LCD 19 אינץ ב-2400 טוב תודה רבה לכם על העזרה:)

פורסם
  • מחבר

תענו לי בבקשה זה ממש חשוב :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

תריץ חיפוש בפורום על מסכים-יש מומלצים וביקורות של אנשים

פורסם
  • מחבר

לא מוצא מידע על מסכים אם מישהו מבין פה במסכי LCD אני אשמח מאוד אם הוא ימליץ לי על מסך והתקציב עד 2400 שקל:)

פורסם

המסך הזה מתחבר להכל. אם יש לכם כסף לבזבז, קחו את זה.

בכל מקרה, יש פה תת-פורום מסכים.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה לך על העזרה בדיוק זה עומד בתקציב עד 2400 אנחנו נקנה או את מה שאמרת או את הסמסונג שהראתי מה עדיף מביניהם?...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים