פורסם 2006 ביוני 2219 שנים יצא כבר OFFICE 2007???זה ויכוח של שתי חברים שלי!!אחד אומר: לא יצא ואם כן אז רק הBETAוהשני אומר: שהיא יצאה כבר בגירסתה המלאהמה אתם אומרים??אני רוצה להראות להם את התרד הזה תודה!!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים נו מה אתה עושה צחוק? אתה רוצה שסתם אנשים יכנסו לפה ויגידו לך שלא יצא FINAL?אמרו לך שלא יצא, אז לא יצא. אי אפשר להביא הוכחות למשהו שאינו קיים.הנה תקרא פה עליו, שיהיו לך הוכחות.. http://en.wikipedia.org/wiki/Office_2007
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר אתה יכול לתת לי קישור לכתבה בבקשה זה יספיק אני חושב??konst88אל תשחק לי אותה צדיק אתה כולה חודש בפורום
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים בYNET עכשיו יש כתבה על האופיס בטא. מ.ש.ל אם ב-YNET יש כתבה על office 2007 beta זה אומר שיצא כבר office 2008 final
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אתה יכול לתת לי קישור לכתבה בבקשה זה יספיק אני חושב??konst88אל תשחק לי אותה צדיק אתה כולה חודש בפורוםא. אני אולי חדש, אבל יותר ותיק ממך זה בטוח.(תסתכל בתאריך ההרשמה..)ב. הבאתי לך לינק שמראה שהוא עכשיו בבטא..מה אתה עוד רוצה?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים יצא. אצלי הוא מותקן ועובד חלק אבל יש מצב שאני אומר את זה רק כדי להחליש את הטיעון שלך. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.