פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר ראשית , רב תודות להענות המהירה.שנית כל , האם כל הדגמים יצאו באותו תאריך ? אני מתכנון לקנות את הדגם הכי טוב שיוצא בשילוב עם לוח אם וזיכרונות חדשיםהשאלה היא האם הלוחות אם המתאימים למעבד יצאו באותו זמן ?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים סביר להניח שכן יצאו לוחות מתאימים גם לפני וגם אחרי.כבר עכשיו יש לוח אחד אם אני לא טועה שמתאים וגם הוא רק ב REVISION מסויים ה-BAD AXE של אינטל.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר אולי האבא ואמא שלך הרוסיים המסריחים והעניים האלה שגרים בפחונים באשדוד שמקבצים נדבות בניתיבי איילון לא יוכלו לקנות לך את המעבדאבל אני אוכל להרשות לעצמי לקנות מה שאני רוצה...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים טוב אני מוכרח :lol: איזה טיפש איזה פיצול אישיות!! צד אחד מטומטם עם שגיאות כתיב צד שני מנומס ומדבר יפה חחחחח :lol:
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אולי האבא ואמא שלך הרוסיים המסריחים והעניים האלה שגרים בפחונים באשדוד שמקבצים נדבות בניתיבי איילון לא יוכלו לקנות לך את המעבדאבל אני אוכל להרשות לעצמי לקנות מה שאני רוצה...אני חושב שכדאי שתתחיל לדבר כמו בנאדם אחרת תמצא את עצמך במקום אחר...בטוח לא פה!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אולי האבא ואמא שלך הרוסיים המסריחים והעניים האלה שגרים בפחונים באשדוד שמקבצים נדבות בניתיבי איילון לא יוכלו לקנות לך את המעבד אבל אני אוכל להרשות לעצמי לקנות מה שאני רוצה... קודם כל הוא מקרית גת ולא מאשדוד. אבל ברצינות אני מקווה מאוד שזה היה סוג של הומור ולא התכוונת לזה באמת. גם אם זה סוג של הומור הוא לא מקובל ואפשר לכבד קצת אנשים אחרים גם אם הם שונים ממך - גזענות לא כאן בפורום בבקשה.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים קריאבטיב, תגיד לי אתה דביל? או שאתה סתם צפונבון מיליונר מתנשא?שתי האופציות שקולות , בכל מקרה , במקרים כאלה פשוט עדיף לא להתייחס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.