פורסם 2006 ביוני 2119 שנים בין כרטיסי ה-X1800GTO השונים. קיבלתי המלצות מאוד חמות על הכרטיס אבל כאשר חיפשתי אותו בזאפ מצאתי כמה וכמה דגמים ורציתי לדעת מה ההבדל ומהו המומלץ מכולם.אגב, מדובר בכרטיס בחיבור PCI או PCI-E?http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=x1800gto&radio1=on
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחיר...ביצועים....כל מני תכונות שיש בכרטיס אחד ואין בשני כאלו דברים בעיקר....
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר מה שאמרת לי עכשיו זה פחות או יותר ההבדל בין כל כרטיסי המסך בעולם.אני כבר מיקדתי את עצמי ל-X1800GTO ורציתי לשאול מה ההבדל בין הכרטיס הספציפי הזה בכל הגרסאות שראיתי בזאפ ומה המומלץ מביניהם ללא התחשבות במחיר
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים ההבדלים הםכמות זכרוןמהירויות שעון של הזכרונותמהירויות שעון של הליבה סוג זכרונותקירור יחודי לכל חברה ואם תשים לב יש לך שם כמה שהם GTO2שאם זה כמו הדור שעבר של אטי ( X800GTO וGTO2 ) אז הGTO2 מבטיח פתיחת צינורות וקלוקים יותר גבוהיםליתר דיוק ה GTO2 היה רק של SAPPHIRE
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר ראשית כל תודה רבה לשניכם על התשובות חבר'ה! שנית - א.מה זה ה-Vivo הזה? ב.אם כן, אני מבין שהכרטיס של Sapphire האלה הוא הטוב מכולם?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים VIVOאבל גם לי יש שאלה קטנה, עליך להוריד את דרייבר להפעלת הVIVO, בכרטיסי nVIDIA הוא נקרא WDM וניתן להוריד אותו מכאן.....לא רשום איזה תוכנה ביביל ATI
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים GTO2 מגיע עם DDR2 לפי מה שכתוב בחנויות בארץ וכמה מקומות בחו"ל לך על ההכי זול ההבדלים קטנים מידי בשביל להתחיל לשחק בלבחור חברה
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר תודה שוב למגיבים! אני מניח שאני אכן אלך על הכרטיס שנמכר בנעה מחשבים, עושה רושם טוב עם ה-Vivo וכל העסק. תודה לכולם!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.