עבור לתוכן

מפרטים למחשבים משרדיים

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ושלום לכולם

אני די חדש כאן כך שאני מעריך ששמעתם את ההערה כמה פעמים אבל:

לגבי מפרטים של מחשבים משרדיים: אני לא רואה את הצורך ב DVD , צורב , כרטיס קול ,מודם ודיסק קשיח גדול למחשב משרדי

כולנו מכירים את מחשבי המשרד שכל היעוד שלהם הוא אופיס , דוא"ל וקצת אינטרנט בשביל זה לא צריך את כל המפרט הנ"ל .

בד"כ האפליקציות האירגוניות נמצאות על שרתים חזקים ולא על מחשבים מקומיים , מה שמוביל לזה שמחשב משרדי כן צריך ובגדול

הוא כרטיס רשת איכותי ומהיר , אני לא לגמרי מכיר , יכול להיות שיש לוחות עם כרטיסי רשת מעולים O.B אבל אם לא אז זה לדעתי דבר

שצריך להשתנות במפרט

עוד דבר אחד - אצלי בארגון לרב משתמשי הקצה אין כונני תקליטורים ו כונני דיסקטים וזאת ע"מ למנוע זליגה של מידע מהארגון החוצה

ו/או העברה של כל מיני מחלות ומשחקים לארגון

שמחתי למצוא אתר רציני ומקצועי

ערב טוב ושבת שלום לכולם

פורסם

ברוך הבא לפורומים של HWzone.. :)

מקום הדיון לנושא זה הוא כאן.

שמה מציעים הצעות למפרטים של האתר שמתעדכנים כל חודש.

כמו כן אתה יכול לשים לב שבקרוב יעדכנו את המפרטים המשרדיים וה-Low Budget בהתאם להצעות שלי.

הצעתי לא מזמן מחשב משרדי ב-2500 ש"ח בלבד כולל מסך.

הסיבה להארד דיסקים ה"גדולים" היא פשוט בגלל שההבדל במחיר בין הארד דיסק 20 ג"ב איטי (שזה הכי קטן שניתן לרכוש כיום) ל-40 ג"ב מהיר, הוא פחות מ-60 ש"ח בשביל כיפליים הנפח זו תמיד השקעה משתלמת.

פורסם

כמו שיש אצלנו. דיסקים של 10.24 ג'יגה, שעל C יש סמארט פרוטקטור, שאי אפשר לגעת בו, בD אפשר להתקין מה שרוצים (מה שאני מסכים..) לוח, עם VGA, LAN, AUDIO על הלוח, כאשר האודיו מנותק בביוס שאין להם גישה אליו, וסלרונים חלשים. יצא לנו 1400 שקל ליחידה נראה לי, בלי מסך (יש בזה בלאגן, CRT, LCD, 15", 17", 14"...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים