פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר ממש לא ;Dיתנו לי חלקים זהים במהירות אבל אני אוסיף כסף ואקנה משהו יותר חזק יש לי קומבינה אל תדאג זאת חברה שמייבאת את המחשבים קניתי מהיבואן של HP חברת מטריקס אם אתה מכיר מחשב אחד לא מעניי ןאותם..
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים היה כבר תרד על זה וחבל שיש שוב אבל לא נוראהרעיון הכי מקורי שמישהו אז הציע זה לצרוב ביוס ולהוציא את החשמל באמצע ככה לא יהיה ביוס הלוח לא יגיב בכלל ולא ניתן לראות את זה
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים הלוואי תצליח לשרוף/להרוס את המחשב ויעלו עליך! אולי אני אפילו ישלח לינק אנונימי לחברה הזו... פשוט מגעיל כל הרעיון שלך...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים הלוואי תצליח לשרוף/להרוס את המחשב ויעלו עליך! אולי אני אפילו ישלח לינק אנונימי לחברה הזו... פשוט מגעיל כל הרעיון שלך... You Do That!!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים הוא סתם רוצה שיהיה לו הרבה הודעות אז הוא פותח תרדים שטותיים ומפזר הודעות ספאםבקיצור: ילד קטן!!
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני בכלל מתפלא על אילו שמנסים לעזור לו. ואני מקווה שיום אחד הם יקבלו הכול חזרה. יאאאא מוחמד אתה מסמל בשלמות את דמותו של הישראלי התחמן והמגעיל... וכולי תקווה שכמוך לא ירבו. בגלל אנשים כמוך שונאים את הישראלים בהרבה מקומות בעולם. (נתקלתי הזאת באופן אישי). וכבר הצעתי לך לחדול מכוונותיך, אלא שאתה ממשיך בשלך. וכולי תקווה שיקרה לך מה EliaV-PeretZ איחל לך. כן ואני חוזר בי שיהיה לך יום לא טוב...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים אני בכלל מתפלא על אילו שמנסים לעזור לו. ואני מקווה שיום אחד הם יקבלו הכול חזרה. יאאאא מוחמד אתה מסמל בשלמות את דמותו של הישראלי התחמן והמגעיל... וכולי תקווה שכמוך לא ירבו. בגלל אנשים כמוך שונאים את הישראלים בהרבה מקומות בעולם. (נתקלתי הזאת באופן אישי). וכבר הצעתי לך לחדול מכוונותיך, אלא שאתה ממשיך בשלך. וכולי תקווה שיקרה לך מה EliaV-PeretZ איחל לך. כן ואני חוזר בי שיהיה לך יום לא טוב... חחח למה לקחת לי את הקרדיט על ה"ברכה"?
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תעמוד על הידייםראיתי פעם באיזה אתר באנגלית שמישהו עשה את זה וזה שרף תאמא של הלוח אם..תנסה...
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים לדעתי לך תטייל טיפה ברשת תעיף את הפיירואל תימצא כמה אקרים (לא ליימרים) תעצבן להם את הרבק ותיראנ אולי זה יעזור או שפשוט תחפש ויירוסים להורדה שדופקים מכל מיני דברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.