עבור לתוכן

המון מידע חדש לגביי כרטסי הדור הבא!! הפאן-בויס של nvidia ו ati להתייצב!! :)

Featured Replies

פורסם

לא תמיד צריך שיהיה לך את הכי חדש והכי מהיר בשוק!

אבל לא כל יום מוציאים 2400 שקל על כרטיס מסך!

אם הסדרה יוצאת בספטמבר אז בהחלט יש למה לחכות,8800GT יהיה חזק יותר והוא גם אמור לשבת באותו טווח מחירים...

באסה. :-[

• תגובות 30
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברק 11 אם כל פעם שתראה משהו חדש לא תקנה מחשב בגלל זה בחיים לא תקנה מחשב.כל חודש מגיע משהו חדש.

פורסם
  • מחבר

אתה טועה..הוא עושה בשכל! בעולם המחשבים כל הזמן חל שינוי ... לפעמים מדובר בשינוי דרסטי ולפעמים בשינוים קטנטנים

כאשר מודבר הפעם בכרטיסים גראפיים ההמתנה משתלמת...בכך שהדור הנוכחי תומך דיירקס 9 ואילו בדור הבא יתמכו ב10

זהו שינוי דרסטי

כאשר מדובר במעבד חד ליבה מול מעבד שתי ליבות שאמור לצאת גם זה הינו שינוי דרסטי...ולא לחכות לשטיות כמו מעבד שתי ליבות במהירות

מסויימת מלוד מעבד שתי ליבות במהירות טיפה יותר טובה...זה הוא לא שינוי דרסטי וזה לא שווה לחכות! :)

בכלל לדעתי הכי משתלם לקנות מחשב תחילת 2007 אתה מקבל מחשב איכותי עם מעבד שתי ליבות אמין+וינדוס ויסטה+כרטיס תומך דרייקסט 10 ושלל תענוגות אחרים.

פורסם

אתה טועה..הוא עושה בשכל! בעולם המחשבים כל הזמן חל שינוי ... לפעמים מדובר בשינוי דרסטי ולפעמים בשינוים קטנטנים

כאשר מודבר הפעם בכרטיסים גראפיים ההמתנה משתלמת...בכך שהדור הנוכחי תומך דיירקס 9 ואילו בדור הבא יתמכו ב10

זהו שינוי דרסטי

כאשר מדובר במעבד חד ליבה מול מעבד שתי ליבות שאמור לצאת גם זה הינו שינוי דרסטי...ולא לחכות לשטיות כמו מעבד שתי ליבות במהירות

מסויימת מלוד מעבד שתי ליבות במהירות טיפה יותר טובה...זה הוא לא שינוי דרסטי וזה לא שווה לחכות! :)

בכלל לדעתי הכי משתלם לקנות מחשב תחילת 2007 אתה מקבל מחשב איכותי עם מעבד שתי ליבות אמין+וינדוס ויסטה+כרטיס תומך דרייקסט 10 ושלל תענוגות אחרים.

תגיד, מזה נותן לך שהכרטיס שלך יתמוך ב - DX10 אם תצטרך לחכות עוד שנה - שנתיים עד שזה יבוא לידי ביטוי?

די כבר עם כל הבהלה ל DX10 ! עוד מוקדם לזה.

פורסם

ממש לא איכפת לי מDX10.

לזה אני יקנה כרטיס חדש עוד שנתיים כשניהיה עמוק בתוך זה.

אני עכשיו מדבר על ביצועים נטו.

ברק 11 אם כל פעם שתראה משהו חדש לא תקנה מחשב בגלל זה בחיים לא תקנה מחשב.כל חודש מגיע משהו חדש.

מה לעשות?

מצד אחד אפשר לחכות עוד חודש ולקבל כרטיס מסך חזק יותר אבל מצד שני אני כבר מחכה כל כך הרבה זמן לקונרו....

אם לא הקונרו כבר הייתי קונה מחשב חדש, מזל שיש לי עוד מחשב בסדר כרגע...

מה שאתה אומר זה נכון בסה"כ, ונראה לי שבסוף אני כן יקנה X1900XT, אבל זה עדיין חבל. :-\

פורסם

טעות שלי, הכוונה לUSA ר"ת של Unfied Shader Architeture.

USA=ר''ת של ארצות הברית יא טיפש :P :P

פורסם

מה עם GX2??

לא יודע כמה עולה בארץ

אבל בחול זה עולה 50-75 דולר יותר מה 19XT!!

ואותו מחיר כמו ה XTX!!

הכרטיס הזה ממש זול בשביל מה שהוא שווה!

פורסם

יש תאריך ברור מתי הכרטיסים הללו יצאו?

כי אני מתכנן לשדרג את המחשב לקראת הויסטה בסביבות אוגוסט-ספטמבר... הכוונה לקונרו+לוח אם+אולי זיכרון 2 ג'יגה+כרטיס תומך DX 10...

פורסם

יש תאריך ברור מתי הכרטיסים הללו יצאו?

כי אני מתכנן לשדרג את המחשב לקראת הויסטה בסביבות אוגוסט-ספטמבר... הכוונה לקונרו+לוח אם+אולי זיכרון 2 ג'יגה+כרטיס תומך DX 10...

לשדרג?? חחח..

אחי, אם לא שמת לב אתה כמעט קונה מחשב חדש....

פורסם

חחח חוץ מHDD וספק יש לך שם מחשב חדש

פורסם

צריכת החשמל של המיפלצות האלה מפחידה אותי

אני מתכנן על מארז קטנטן וקירור שקט במחשב הבא ומיפלצות כאלה בטח צריכות מארז בגודל של בית

ומאווררים בגודל של המאווררים שמישתמשים בסרטים לא לישרף

בכל מיקרה אני יחכה שיצאו עוד כרטיסי DX10 ושיהיו בגודל ומחיר נורמלי וכמובן צריכת חשמל נורמלית

ובעינין Unfied Shader Architeture זה שיש את הטכנולוגיה ב360 זה נחמד אבל זה לא עושה תטכנולוגיה כל כך חשובה

אם מעבדים כמו קונרו+זיכרונות מהירים בכמות גדולה +המיפלצות האלה +כרטיס קול טוב (שיש לו תמעבד שלו)

הנחנו ניראה מישחקים מדהימים

טוב הבעיה שיקח זמן למפתחים לנצל תטכנולוגיות החדשות

אני בינתים יסחוב אם ה2400 שלי ויקנה מחשב רק אחרי שכרטיסי DX10 יהיו דבר נפוץ

וכמובן מעבדים כפולי ליבה מאוד חזקים יהיו זולים

פורסם

גם אני אותו סיפור, אוגוסט - ספטמבר

אבל הנאחס פה שאין לי מושג מאיפה אני ישיג כסססףףףףף!!!

אני הולך לקנות בתשלומים הקטע הוא שאני יצטרך לעבוד כמו חמור בשביל לשלם על מחשב ב6 אלף שקל

ואל תגידו לי תתחיל לחסוך למה אין מצב שזה יקרה :P

בכל מקרה הATI נראה יותר מעניין, nvidia עוד פעם עושים השקה מוקדמת על מחיר ביצועים

אבל עדיין זה רק נתונים ייבשים.... אחחחחחחחחח יהיה טוב

פורסם

זה נראה כאילו אנוידיה וATI הולכות להתחרות על שני שווקים שונים.

הכרטיס של ATI יכול להיות יותר מהיר, אבל עצום מבחינת מימדים מה שאומר שיהיה מאוד מאוד חם ויעלה לATI המון כסף לייצר, אנחנו הולכים להסתכל על כרטיסים שיעלו 800$ ויהיו רותחים!

פורסם

זה סתם הצהרות

קודם כל זה יכול להשתנות

דבר שני יכול להיות שזה בכלל לא נכון

ודבר שלישי גם אם ההצהרות כן נכונות זה לא אומר שזה יעשה את ATI/נוידיה יותר טובות

עד שהכרטיסים לא יתמודדו אחד מול השני אי אפשר יהיה לדעת

ןלגבי המחירים

זה לא בהכרח תהיה המגמה!!

תראה את הGX2

ממש זול יחסית למה שהוא שווה

פורסם

זה נראה כאילו אנוידיה וATI הולכות להתחרות על שני שווקים שונים.

הכרטיס של ATI יכול להיות יותר מהיר, אבל עצום מבחינת מימדים מה שאומר שיהיה מאוד מאוד חם ויעלה לATI המון כסף לייצר, אנחנו הולכים להסתכל על כרטיסים שיעלו 800$ ויהיו רותחים!

להפך

ליבה גדולה=כרטיס קר. מה שמדאיג אותי זו צריכת החשמל של הכרטיסים של NV, שמרמזת על מחבת טיגון בפיתוח.

ומאיפה לך לגבי עלויות הייצור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים