עבור לתוכן

המון מידע חדש לגביי כרטסי הדור הבא!! הפאן-בויס של nvidia ו ati להתייצב!! :)

Featured Replies

פורסם

אאממ אז ככה כולנו יודעים שכרטסי הדור הבא כבר בפתח ובחודשיים הקרובים גם נראה אותם שוטטתי לי ברשת ומצאתי מידע על כל

אחד מן הכרטסים החדשים,

המידע נלקח מ: &http://www.ps3forums.com/viewtopic.php?p=454235

הכרטיס של nvidia כנראה סדרת ה8000 יהיה כנראה ככה:

Scheduled to be released in September or October of 2006.

There will be 2 cards released at launch, the flagship 8800GTX and the slightly slower 8800GT. The 8800GTX will have 512MB of ram.

The G80 would not have unified shaders. Instead it will have 48 Pixel shaders, 8 Vertex shaders, 24 TMUs, and 24 ROPs.

The memory interface is said to be GDDR4 memory, although this new flagship card might feature XDR DRAM

The series is also rumored to have fast memory and core clocks, and may be built on TSMC's 80 nanometer process technology.

Anandtech reports that the next generation of GPUs will range in power consumption from 130W to 300W. This increase in power consumption will make for higher-wattage Power Supply Units (to the 1kW-1.2kW range) and/or the addition of internal, secondary PSUs solely for powering the GPUs.

In addition, many maufacturers are looking at liquid-based cooling elements (as opposed to the traditional heatsink/fan combo) to keep the noise and heat levels down on these next-generation of GPUs.

The G80 should also feature HDMI connections with full HDCP support.

מה שכן לפי הנתונים הבאים של ati,הכרטיס שלהם שוב הולך לאכול את של nvidia

The R600 is estimated to be the largest GPU ever made.

The R600 might have over a 1000 MHz clock, making it the 'fastest' GPU ever made.[2]

The R600 will be the first graphics card faster than a X1800GTO able to do dongleless Crossfire (no master card). The X1800XT, X1900GT, X1900XT, X1900XTX, and upcoming X1950XTX all require a slightly slower master card to run Crossfire. [3]

It shares a similar design of the Xbox 360's GPU "Xenos". However, the R600 will not have the 10 MB daughter embedded DRAM framebuffer of the "Xenos".

64 Vertex and Pixel shaders, 32 TMUs, and 32 ROPs.

The R600 will support the upcoming GDDR4 memory interface with 512 MB running at probably 1,800 mhz.

Built on Taiwan based TSMC's 65nm process.

The current target release date is December 2006.

The First True DirectX 10 Solution to hit the GPU Market

Backward compatible with DX9 Standards

Designed for Windows Vista

PCI-E Interface

תוכלו למצוא גם מאמר קטן בנושא מ: http://www.theinquirer.net/?article=31862

אני בת'כלס קצת פאן בויס של נודיה אבל הם לא בדיוק עומדים בציפיות שלי...וחבל.

• תגובות 30
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם ככה כנראה שG80 לא יתמוך בD3D10 באופן מלא

מאכזב לראות את אנוידיה משחזרת את הכשלון של סדרה 5, למה הם לא לומדים :kopfpatsch:

פורסם

נתונים יבשים, אי אפשר לדעת כלום.

פורסם

OMFG צריכת חשמל X_X

פורסם

לנוידה זה בכלל ל7800

פורסם

זה היה ידוע ש NV תשחרר את הG80 לפני R600 ועוד הם עושים את זה מוקדם מהרגיל (אוקטובר ספטמבר :nixweiss:)

G80 לא ממש משפר משהו מציפ הנוכחי.

R600 נראה הבטחה ;D

רק חבל שנזדקק לקירוררים שעולים המון בשביל הכרטיסים האלה.

וממתי ATI הכריזה על X1950XTX? משהו נגד 7950GX2? :s05?

פורסם

וממתי ATI הכריזה על X1950XTX? משהו נגד 7950GX2? :s05?

אתה כנראה מתכוון לR580+

מתישהו במהלך יולי-אוגוסט

פורסם

כל הדברים האלה היו דיי ידועים מספקולציות...

מעניין יהיה לראות את הליבה מבוססת Unfied Shader Arch של nVIDIA.

פורסם
  • מחבר

Unfied Shader Arch מזה? :s05:

ומה שמצחיק כאן שהכרטיס של אנוידה אפילו לא תומך בdx10 ממש ביזיון לחברה (ואני מדבר בצורה כזו בהערכה שהנתונים שהבאתי נכונים)

זה נראה כיאלו הכרטיס של ati בהרבה יותר חזק משל אנוידיה מה הם עושים צחוק? אגב יש כאן בכלל פאן בויס של אנודיה ?

פורסם

Unfied Shader Architeture, איחוד פעולות הPixel Shaders והVertex Shader לצינור אחד, כלומר הכרטיס יכול לקבוע איזה צינור ישמש למה בהתאם לנדרש ולעומס, מה שייצור יעילות גבוהה בהרבה של הכרטיסים (אם יהיה שימוש נכון כמובן).

לפי שמועות, הG80 כן תומך בD3D10, פשוט אין לו USA.

פורסם

ומה זה UFA אם יורשה לי לשאול?

פורסם

איזה ליבות...

נתונים מפחידים וצריכת חשמל אדירה.

העסק של ATI יעלה הון, גם ליבה ענקית וגם זכרונות GDDR4 יהפכו את הכרטיס הזה ליקר ברמות על.

בניתי על מחשב באוגוסט כתאריך סופי, אבל חודש אחר כך יוצא 8800 שבטוח יהיה יותר חזק מהX1900XT שאני מתכנן עליו.

שוב דילמה מעצבנת. :'(

פורסם

לא תמיד צריך שיהיה לך את הכי חדש והכי מהיר בשוק!

פורסם

ומה זה UFA אם יורשה לי לשאול?

טעות שלי, הכוונה לUSA ר"ת של Unfied Shader Architeture.

פורסם

יש לכם הערכות מחיר לאותם כרטיסים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים