פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אז כמו שאומרת ההודעה... אני רוצה שאיכשהו תופיע לי הודעה עם התוכן שאני הקלדתי מראש על המסך... חשבתי להשתמש ב Net Send ולכתוב Batch שירוץ כל יום (עם שימוש ב Scheduled Tasks) אבל... *כשה- Batch רץ העברית הפך לג'יבריש *ההודעה נראית משעממת יש איזושהי דרך אחרת?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים הנה הצעה:1. פתח Notepad2. כתוב שם:Msgbox "Hello, World!"3. שמור את הקובץ עם סיומת vbs.עכשיו תלחץ פעמיים על הקובץ ותראה מה קורה.
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים מחבר 1. פתח Notepad2. כתוב שם: Code: Msgbox "Hello, World!" 3. שמור את הקובץ עם סיומת vbs. עכשיו תלחץ פעמיים על הקובץ ותראה מה קורה. יפה!! אני אשתמש בזה!! תודה רבה לך!
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אתה יכול להכניס את הקובץ לautoexec ואז המחשב יריץ אותה כל פעם שאתה מפעיל את windows..
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים autoexec מופעל כשהמערכת מאתחלת, עוד לפני שמופיע הממשק ולכן לא יעזור. בנוסף, עדיף לא להתעסק עם ה autoexec אלא אם כן זה ממש נחוץ. יש אופציות עדיפות: לשים את הסקריפט בתיקייה startup שבתפריט התחל, להוסיף מפתח registry תחת Run (תחת Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion) או לקבוע משימה מתוזמנת.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים הנה הצעה: 1. פתח Notepad 2. כתוב שם: Msgbox "Hello, World!" 3. שמור את הקובץ עם סיומת vbs. עכשיו תלחץ פעמיים על הקובץ ותראה מה קורה. זה מה שקורה אצלי :-\
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים שאלה לא הכי קשורה,ניסיתי ליצור מערך כדי להכניס מספר הודעות שתכתבנה באופן רנדומלי. למה זה לא עובד?Dim x(5) As String * 5
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים לא צריך את ה- *5.ד.א. תגריל מספר בין 1 ל- N(כאשר לאחר כל הגרלה N קטן ב- 1, והוא מתחיל מ-5 - מספר האיברים שלך) וכל פעם תחליף בין האיבר ה-יN לבין האיבר שמספרו הוגרל. הדרך הכי מומלצת לקבלת תמורות של מערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.