פורסם 2006 ביוני 2019 שנים יש לי כרטיס מסך leadtek px780GT ועכשיו פרמטתי את המחשבוהביצועים שלו ממש גרועים (10 FPS בסין אפיסוד על הגדרות הכי נמוכות)מקודם הוא פעל אחלה מה קרה ומה צריך לעשות ?
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים עידכנת דרייברים....??חיברת תחיבור חשמל לכרטיס..?ואתה משחק עם פילטרים וכו..?
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים תבדוק שהתקנתה דרייברים של הכרטיס מסך גירסה 84 ואת הכרטיס קול כמו שצריךתבדוק במשחקים נוספים מה קורה לא רק במשחק ההוא ...
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר הכל מחובר כמו שצריך וגם בדקתי בשני משחקים... היום אני אנסה עוד אחד.יש לי דרייברים לא ממש מעודכנים אבל בכל זאת לא אמורות להיות כאלו תוצאות....וגם אם אני רוצה להתקין דרייברים אני צריך דרייבר מ NVIDIA או LEADTEC ????אפשר ממישהו את הקישור של התוכנה ??? מה היא עושה ?
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים וברור זה משפיע דרייברים מה קרה לך ?http://download.nvidia.com/Windows/84.21/84.21_forceware_winxp2k_international_whql.exeזה לכרטיס מסך למערכת הפעלה XP גירסה 84.21ותבדוק דרייברים לציפ גם שהתקנת טוב ...
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר התקנתי את הדרייבר רק של US ועלה לי בקושי 5 FPS - עכשיו יש לי 15 FPS בערך ...
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים תפרמט מחשב כמו שצריך תתקין מערכת הפעלה שובתתקין קודם כל דרייבר לכרטיס מסך ואחר כך לכרטיס קול ואחר כך לשארותראה מה קורה עם המשחקים ...במידה ולא הולך תקרא למישהו שמבין שיבדוק מה קורה שם ...במידה ויש לך מחשב אחר תלביש עליו תכרטיס הזה ותראה אם גם שם יש את אותה בעיהאם כן אז יש תקלה בכרטיס מה שלא נראה לי ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.