עבור לתוכן

INTEL 1.6 לאן אפשר להגיע?

Featured Replies

פורסם

אחרי שהמעבד של המחשב הישן נשרף עברתי מAMD למחשב ישן של חבר -Intel pentium 1.6 G

עשיתי לו אוברקלוק הגעתי בערך ל1.8 אבל זה לא היה יציב והבנתי שהזכרונות מגבילים אותי החלפתי בין מספר זכרונות ושמתי את ההכי חדשים שלי

1 -512

2- 256 שניהם 400 .. הגעתי עד ל2100MHZ הזכרונות הגיעו קרוב ל350 MHZ לפי מה שהוא רשם (לא זוכר במדויק) מה שמוזר זה שבדקתי

את הטמפ' של המעבד והיא כמעט ללא שינוי! 32-34 מעלות במנוחה .. במאמץ הוא על 45 אולי קצת יותר כמובן שהמארז פתוח אחרת הטמפרטורות עולות ל38 במנוחה.. אבל אין כמעט הבדל בטמפ' אם הוא 1600 או 2000.. אני רוצה להאיץ אותו ל2400 אבל קצת חושש כי אמרו לי שאני יכול לשרוף את המעבד וחסר לי

להרוס עוד מחשב .. אז מי שמכיר את המעבדים האלה אני אשמח לשמוע עצה :)

מפרט:

CPU: Intel Pentium 4A 1.60GHZ

Mbord: Gigabiyte GA - 8IEX

Memory: Kingston 512+256 PC3200 DDR

Graphic card: Gforce 5700 Ultra 128MB 256BIT

אם צריך עוד מידע אני פה..

פורסם

זה ה1.6A (גרסת ה Northwood), יש לו יכולות OC טובות

תסתכל ב OC DB הגיעו איתו ל 2830Mhz 8)

פורסם
  • מחבר

Northwood לא רשום לי .. מה שרשום זה - Intel pentium 4A בתוכנת EVEREST אם אתה מכיר תוכנה יותר טובה אני אשמח להוריד

ניסיתי עכשיו להעלות אותו ל140 MHZ והמחשב נפל כשהוא הגיע לווינדוס אז כנראה שהוא צריך בשביל זה קרור יותר טוב אני גם לא בטוח שהאוורסט מראה תמפ'

אמיתית יכול להיות שהוא מזייף לא יודע .. כרגע המחשב עומד על 2008 שזה 132MHZ .. זה עדיין שיפור של 32% אז אני די מרוצה כי זאת פעם ראשונה שאני מאיץ

ובבדיקות שאני עושה בAQUAMARK3 מראים שיפורים די משמעותיים מבחינת CPU הוא עלה מ 4600 בניקוד ל 6000.. יצא לי 29,000 סופי בכולל

אה וראיתי דבר מוזר!! עם הדרייברים החדשים של NVIDIA הGFX מראה ירידה של 1000 נקודות! וגם הכל יותר איתי .. החזרתי לגרסה קודמת ושזה שוב טס

אז למי שיש כרטיס של NVIDIA שיבדוק את זה.. אולי זה רק בכרטיסים של גרסה 6 או 5 ומטה

פורסם

CPUZ...תחפש תוריד תפרסם סקריין שוט...

פורסם
  • מחבר

זה מ CPU-Z אחרי אוברקלוק

PrintScreenCPUZ.JPG

פורסם

הרבה P4 1.6A מצליחים לעשות לפחות 2.2Ghz ללא תוספת מתח , תנסה לתת תוספת מתח קלה למעבד ותראה אם הוא מתקדם.

פורסם

וכדאי שתוציא סטיק של זכרון... שתי סטיקים שונים בגודלם מעוררים בעיה בOC...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים