פורסם 2006 ביוני 2019 שנים לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת למה לרוב אני משתמש ב-BSPlayer... אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל סרט ב-Windows Media Player קופץ לי דו"ח שגיאות וזה יוצא מהתוכנה... עד עכשיו זה לא הפריע אבל שמתי לב שכשאני מנסה לצפות בקליפים באינטרנט כמו בוואלה וכאלו אז זה גם נותן דו"ח שגיאות ואני לא יכול לצפות... מה עושים ?
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים הוא קופץ עם הפעלת התוכנה עצמה, או בנסיון הפעלת סרט\שיר?אם בהפעלת התוכנה עצמה, אז תתקין אותה מחדש. אם בהפעלת סרט אז תוריד K-LITE CODEC PACK.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר זה קופץ בהפעלת סרט ישיר, מאיפה אני יכול להוריד K-LITE CODEC PACK אם אפשר לינק ישיר ! תודה אחי !
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים יש את 10, שזה הגרסא האחרונה הרשמית, ויש את 11, שזה בטא.http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?pocId=&freetext=media%20player&DisplayLang=en
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר וואי אחי מצטער שאני משגע אותך אבל יש עוד בעיה קטנטונת... אני מתשמש בXP 64BIT והוא אומר לי שאני לא יכול להתקין את הגרסא שהורדתי.. יש לך לינק ישיר אולי לגרסא 10הסופית שתומך 64BIT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.