עבור לתוכן

מודם לכבלים - מה עדיף: USB או PCI ?

Featured Replies

פורסם

Title says it...

פורסם

אך ורק PCI ...

USB עושה פוווווווווול בעיות!

פורסם

אם אתה יכול לבחור משהו אחר חוץ משניהם, קח רק רשת!!!!

אם לא אז קח pci

אל תתקרב לusb, תוקע ומאט את המחשב...

פורסם

אני בטוח שחיפוש יעזור לך הרבה בנושא.

פורסם

שניהם לא משהו בגלל זה הם חינם ;)

יש לי מודם PCI ADSL ואני לא ממש מרוצה

אם יש מצב כך חיצוני

אם תמצא איפה לבד לקנות יהיה יותר אחלה כי הם מנפחים במחיר. :P

פורסם

אין דבר כזה מודם כבלים PCI

הכבלים מספקים מודמים שהם רב תכלתיים שניתן לחבר אותם לכרטיס רשת או דרך USB בלבד. אין PCI.

וכמובן שחיבור דרך כרטיס רשת הוא *** הרבה **** יותר טוב, יותר יציב ולא עושה בעיות

אבל אם אתה מדבר על ADSL אז כמובן שעדיף מודם חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת, כל השאר:

מודמים USB ומודמים PCI לפח.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שחבר שלי עושה אינטרנט בכבלים ואין לו ממש מושג בזה, וגם לי אין הרבה, אז הוא פשוט ביקש שאיוועץ עימכם לגבי הבחירה שהעלתה בפניו הספקית שבה בחר (ברק 013?): מודם USB או PCI.

החבילה שהוא בחר היא 750K אם זה משנה...

על כל פנים תנו לי להבין אתכם:

כשהחברה אמרה מודם PCI או USB היא למעשה התכוונה לאותו מודם אשר מתחבר או דרך USB, או לכרטיס רשת שיושב על סלוט PCI?

הם אמרו לו שאין הבדל במחיר בין שני אלו, ולכן אני מעריך שכרטיס הרשת כלול אם הוא בוחר ב PCI, נכון?

אני מבין שבכל מקרה גזר הדין הוא ממשק PCI...

פורסם

אני חוזר שוב, אין דבר כזה מודם כבלים PCI

יש הרבה סוגים של מודמים שחברות הכבלים מספקות כמו:

MOTOROLA, RCA וכו' שניתן לחבר אותם ב2 דרכים

באמצעות USB או באמצעות כרטיס רשת

וכשיש לך בחירה בין חיבור USB לחיבור לכרטיס רשת כמובן שהבחירה שלך תהיה דרך כרטיס רשת.

כיוון שלכרטיס רשת אין בעיות דרייברים, אין יציאה מסנכרון, הוא לא בעייתי והוא הכי עדיף.

אם חסר לכם כרטיס רשת במחשב תקנו ותתקינו לבד וכשיבוא הטכנאי של הכבלים תגידו לו שאתם רוצים להתחבר דרך כרטיס רשת.

פורסם
  • מחבר

אני חוזר שוב, אין דבר כזה מודם כבלים PCI

יש הרבה סוגים של מודמים שחברות הכבלים מספקות כמו:

MOTOROLA, RCA וכו' שניתן לחבר אותם ב2 דרכים

באמצעות USB או באמצעות כרטיס רשת

וכשיש לך בחירה בין חיבור USB לחיבור לכרטיס רשת כמובן שהבחירה שלך תהיה דרך כרטיס רשת.

כיוון שלכרטיס רשת אין בעיות דרייברים, אין יציאה מסנכרון, הוא לא בעייתי והוא הכי עדיף.

אם חסר לכם כרטיס רשת במחשב תקנו ותתקינו לבד וכשיבוא הטכנאי של הכבלים תגידו לו שאתם רוצים להתחבר דרך כרטיס רשת.

לא קראת את ההודעה הקודמת שלי?

הבנתי שאין מודם כבלים PCI אלא מודם כבלים חיצוני אשר מתחבר לכרטיס רשת, אשר יושב על סלוט PCI.

במקרה הזה צריך כרטיס רשת וכבל.

במקרה של USB צריך כבל USB.

החברה אמרה לחבר שלי שאין הבדל במחיר בין המקרה הראשון לשני, ולכן השאלה שלי היא, האם ניתן להניח ש*הם* יספקו את כרטיס הרשת וכמובן יהיו אחראים להתקנתו...?

כי אם הם כביכול מספקים מודם כבלים PCI , שמורכב ממודם חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת PCI, הרי שהם אחראים להתקנה המלאה של המודם אשר כוללת התקנה של כרטיס רשת שהם יביאו בעצמם ואשר כלול במחיר שחבר שלי שילם...נכון??

פורסם

הם מספקים מודם עם 2 כבלים:

כבל USB וכבל רשת

כרטיס רשת הם לא מספקים בעצמם, תצטרך להתקין לבד

פורסם
  • מחבר

הם מספקים מודם עם 2 כבלים:

כבל USB וכבל רשת

כרטיס רשת הם לא מספקים בעצמם, תצטרך להתקין לבד

אני מניח שזה גם אומר לקנות לבד?

למרות עלותו הקטנה של כרטיס רשת לא נראה לי שחבר שלי בכלל יוציא את האקסטרא שקלים על כך למרות היתרון שטמון בזה.

בכל מקרה מחר מתקינים לו את זה, אז אני מניח שמאחר ואין לו כרטיס רשת, אז יתקינו לו את זה ב USB?

על כל פנים ,תמיד אפשר לקנות כרטיס רשת ולהעביר את החיבור למחשב דרכו.

בנתיים זה בטח ישאר USB...

פורסם

יתקינו לו דרך USB אבל אם הוא ירצה בעתיד לחבר את המודם דרך כרטיס רשת הוא יוכל בלי בעיה.

שיבקש מהטכנאי שישאיר לו את הכבל רשת, כי יש להם נטיה לקחת את הכבל!

פורסם
  • מחבר

יתקינו לו דרך USB אבל אם הוא ירצה בעתיד לחבר את המודם דרך כרטיס רשת הוא יוכל בלי בעיה.

שיבקש מהטכנאי שישאיר לו את הכבל רשת, כי יש להם נטיה לקחת את הכבל!

תודה על הטיפ!

יש לך המלצות על כרטיס רשת מסוים?

רצוי זול וקל להשגה (גם בחנויות קבר למיניהן, הרי אין טעם להזמין כרטיס רשת מזיגזאג או סימפלטק)

המפרט של חבר שלי, אפילו אם זה לא ממש נחוץ:

P3 733MHz

Asus P3V133

128MB PC133

Voodoo 3 3000

Vibra 128

CL 52X

Ricoh 16x10x32

MAG 786FD

אגב, הצ'יפסט בלוח הזה הוא די בעייתיVia Apollo Pro 133 . הוא ידוע בבעיות תאימות למיניהן . (זו לא גרסת ה 133A שהיא טובה משמעותית...)

פורסם

כרטיסי רשת של INTEL ו3COM נחשבים מעולים אבל אם אין לו LAN בבית אין צורך בהם וניתן להסתפק בכרטיס רשת פשוט

הכי נפוצים אלו כרטיסי הרשת עם הצ'יפ של REALTEK 8139 מחיר ממומצע 60 ש"ח

פורסם

יש לי מודם כבלים AMBIT מחובר כרגע דרך ה-USB. איך מעבירים לחיבור דרך רשת? אין לי שני כרטיסי רשת במחשב, רק אחד,

אבל הוא מחובר ל-HUB יחד עם 3 מחשבים אחרים.

החיבור לכרטיס רשת במודם נועד גם לחיבור ל-HUB, לא? נדמה לי לפורט של UPLINK שייש שם. אבל אז

איך לקנפג את זה בתוכנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים