עבור לתוכן

האם אני יכול לשחק ב 100FPS במשחק CS:S עם 7600GT???

Featured Replies

פורסם

אני שומע כבר הרבה זמן שטויות מהסוג הזה, נראה לי שזה פסיכולוגי - אתם רואים יותר FPS = חושבים שעכשיו קולעים טוב יותר.

• תגובות 48
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם העין האנושית לא יכולה לעמוד בקצב של 60FPS (וגם אם יהיה יותר היא תספיק רק 60) אין סיבה שמעל שישים הכל יראה לך טוב יותר הכל בראש שלך כמו כל שחקני ה CS אני שיחקתי פעם עם 10FPS וזה לא הפריע לי בכלל הכל בולשיט תחשוב על זה שבדרך כלל שמעלים את ה FPS מעלים את הפינג נתחשב בזה שהפינג יותר חשוב למשחק חלק לא ניראה לי שיש תורך להעלות אותו במדינה שגם ככה יש 0 העלאה והפינג מזעזע.

פורסם

אם העין האנושית לא יכולה לעמוד בקצב של 60FPS (וגם אם יהיה יותר היא תספיק רק 60) אין סיבה שמעל שישים הכל יראה לך טוב יותר הכל בראש שלך כמו כל שחקני ה CS אני שיחקתי פעם עם 10FPS וזה לא הפריע לי בכלל הכל בולשיט תחשוב על זה שבדרך כלל שמעלים את ה FPS מעלים את הפינג נתחשב בזה שהפינג יותר חשוב למשחק חלק לא ניראה לי שיש תורך להעלות אותו במדינה שגם ככה יש 0 העלאה והפינג מזעזע.

WTF?בדרך כלל שמעלים את ה FPS מעלים את הפינג

פורסם

יש מספר גורמים במשפחת CS שמעלים את ה FPS אבל גורמים לעליה של הפינג מידי פעם אם מי שכותב "מדריך" ללעלות את ה FPS מזכיר את זה אבל הרוב לא אומרים או שלא יודעים את זה אבל ברוב המקרים FPS גבוה יעלה את הפינג בזמן ש FPS נמוך יוריד אותו (צריך לזכור שברגע שה FPS גבוה יותר יש גם יותר תעבורת מידע המהמחשב שלך לשרת שמיתבצעת בדרך כלל בקצב עליה של 12KB לשניה מה שאומר שהפינג יעלה)

פורסם

אני חושב שהם מתכוונים שאם אתה משחק על 60FPS ולפעמים הוא צונח ל30 ואז המשחק לא זורם חלק...

לדעתי תשאר עם מה שיש לך, כמעט כל השחקנים המקצועיים בארץ משחקים עם FX5200/GF4MX (ולך יש 6600GT שזה פי3) זה תלוי באיים שלך יותר ובנסיון..

אם אתה רוצה יותר FPS תוריד קצת את ההגדרות במשחק כמו שאני עושה במשחקים אחרים..

פורסם

אחי יש לי קונפיג מיוחד למשחק עם רזולוציות נמוכות ושטויות ואני מקבל 200 אף פי אס בכיף...

עכשיו הגבלתי ל101 וזה יציב

פורסם

למה לעזאזל לקבל FPS גבוה עם רזולוציות נמוכות, שאפשר לעלות רזולוציות והגדרות, לקבל 50-60FPS יציב, ולהינות פי 4 יותר? ???

תמיד טענתי שלשחקני CS חסר איזה בורג |:

פורסם

בד"כ ההבדל מתבטא בכך שאם יש לך 100 FPS והוא יפול בצורה מפתיעה אז הוא יצנח ל60

אבל אם יש לך 60 FPS הוא יפול ל20 ואז אתה כבר מרגיש

ככה על 100 אתה יותר "בטוח" שלא יקרו מקרים שיפריעו לך לשחק

פורסם
  • מחבר

אוקיי!!

אז אני לא יחליף את הכרטיס בשלב הזה לפחות!!

ולכל מי שלא יודע כמה שהFPS יותר גבוהה ככה המשחק רץ יותר טוב וגם הריקואל(אם ככה כותבים את זה בעברית)יותר מדויק!!

למי שיש FPS נמוך שימו לב שהוא יורה כדורים אז הכדורים עפים לכל כיוון ולא לנקודה מסוימת ואחרי שהוא מסיים לירות אז לוקח הרבה זמן לכוונת להתכווץ מאשר משהו עם FPS גבוה!!

כך שהFPS לא תמיד קשור לאיכות ראייה אלא לפעילות של המשחק מכל הבחינות!

אז מה אתם אומרים יותר משתלם לי לקנות קירור טוב לכרטיס מסך ולעשות OC קטן למרות שאני מפחד מזה??

כי הקירורים של GIGABYTE חלשים יחסית!!

פורסם

זה נכון שמ60FPS התמונה כבר חלקה,אבל יש נפילות Fps בד"כ שגורמות לזה להיראות איטי,כך ש100fps קבוע יתן תמונה חלקה לגמרי.

המפרט של חבר שלי:

פנטיום 4 3.2גיגה הרץ

לוח של אסוס (הוא לא יודע איזה)

גיגה זכרון

וכמובן 7600GT.

הוא משחק בסורס ב1024 768 הגדרות הכל high AAX2 ויש לו בממוצע 150FPS,ואף פעם לא היה לו פחות מ100.

אצלי יש בממוצע 40fps שזה נראה אצלי חלק בד"כ,אבל לפעמים יש קטעים שהfps נופל וזה נהיה איטי. שיחקתי אצלו וזה ממש חלק! פשוט חוויה.

לפי דעתי אם יש לך אפשרות קח ת7600GT ,שיהיה לך גם למשחקים חדשים שיצאו בקרוב.

פורסם

לא צריכים להיות חמדנים תשאר עם מה שיש לך כי הוא מצויין תחסוך את הכסף הזה לדברים יותר חשובים.! :xyxthumbs:

ואני מחזק את יואב ואת PIKA דברי חכמה פשוט! :xyxthumbs:

פורסם

קראתי פה כמה דברים

ד"א בדקתי פיזית על בשרי אין הבדל בין 72fps[לא 60!!] ל100fps

תוריד refreshlock חפש בגוגל

פורסם
  • מחבר
link=topic=187798.msg1634113#msg1634113 date=1151090882]

קראתי פה כמה דברים

ד"א בדקתי פיזית על בשרי אין הבדל בין 72fps[לא 60!!] ל100fps

תוריד refreshlock חפש בגוגל

מה זה refreshlock??

פורסם

זה תוכנה פשוטה ביותר שמאפרת לך לשנות את hz בבמשחקים שחק cs ב120hz זה ממש כיף

פורסם
link=topic=187798.msg1635238#msg1635238 date=1151156239]

זה תוכנה פשוטה ביותר שמאפרת לך לשנות את hz בבמשחקים שחק cs ב120hz זה ממש כיף

:screwy:

גם למסך יש מגבלה...

120FPS תוכל לקבל רק במסך CRT ברזולוציה נמוכה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים