עבור לתוכן

כונן הסאטא שלי נעלם

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני כמה זמן הייתה לי בעיה מטורפת, לא הצלחתי להפעיל את מערכת ההפעלה לאחר סריקת דיסק..(של כונן הIDE עליו מותקן הווינדאוז) מפה לשם חשבתי להתקין מערכת הפעלה נפרדת על מחיצה אחרת כדי לנסות להציל את המצב...(לצערי בחרתי בווינדאוז ME כי הXP לא היה עלי) ניסיתי להתקין וזה שיגע אותי שיש עוד מערכת הפעלה וזה לא טוב להתקין אותה...ואז נערכו כמה בדיקות שביניהם הייתה סריקת דיסק רצינית וזה מצא לי כמה בעיות תיקן אותם ואיכשהו אפילו לא הייתי צריך להתקין את הווין, הישן פשוט עבד לאחר התיקונים של הסריקה..אבל כונן הסאטא שלי נעלם כלא היה...מה אני עושה כדי להחזיר אותו?

תודה ;)

פורסם

תאתחל את המחשב...כשהו עולה לחץ del וכנס לביוס.

כנס לintegrated peripherals

ושם לon chip ide

תראה שSATA keep enable על yes

וב ata configuration ודא ש ההגד\רה היא על S. ATA only

תשמור...וכשתדליק שוב זה או אמור לעבוד או שתכנס לאפשרות הראשונה שוב בביוס וחפש אוטומטית את הכונן הקשיח...כעת הוא אמור למצוא אותו

פורסם
  • מחבר

בעיקרון נכנסתי ליתר ביטחון ובדקתי את המאפיינים בביוס והכל נשאר כמו שהיה מקודם...נראה לי זה משהו שקשור לווינדאוס ואני לא יודע מה, אולי דרייברים? המחשב לא מזהה כל בעיה בדרייברים...מה עוד אפשר לעשות? :\

פורסם

המממ...רק ליתר בטחון....בדקת פיזית שהכונן מחובר ללוח אם ולספק כוח?....קרה לי כבר שזה ניתק אפילו מטילטולים...

פורסם

הוא נעלם מהסייר?

או גם מחלון ניהול המחשב?

ובמנהל ההתקנים?

פורסם
  • מחבר

נמצא רק במנהל התקנים...ומאושר כתקין ....אין לי מושג מה הולך עם זה אני פשוט לא מצליח לעשות שהווין יזהה אותו :\ הכל נראה תקין אבל במחשב שלי בסייר ובמנהל דיסקים הכונן לא נמצא...אפילו עשיתי חפש מחדש דיסקים וזה לא עשה כלום o_O

פורסם

אני לא זוכר איפוא אבל יש במנהל הדיסקים אשף לדיסקים חדשים.

בעיקרון הוא אמור לקפוץ אוטומטית בעת חיבור קשיח חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים