פורסם 2006 ביוני 1919 שנים שלום לכם אנשי הזון אני צריך עזרה במשחק אני התקנתי אותו הכל בסדר הגעתי עד למשימה ה4 והמשחק בעמצע נתקע לי ועם אני לוחץ אסקייפ אז אני חוזר לוינדווס עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח2.8 intel1024 ddrLeadtek 6600 GT 128
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים דריביירם מעודנים?על איזו רמת גרפיקה אתה משחק?היו לך בעיות קודם?לא משנה מה אתה עושה אל תתקין את הפטצ' ...
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים יש לך העתק לא חוקי?מה קשור העתק לא חוקי... תעזור לו הרי גם העתק חוקי אמור לעבוד כמו שצריך זה לא אמור לעניין אותך אם הוא חוקי או לא
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים למיטב ידעתי הבעיה הספציפית הזו (של קריסה לאחר משימה ארבעה) נובעת מזה שיש לו עותק לא חוקיאבל אני לא בטוח במאה אחוז לכן אני אחכה לאישור ממישהו שיודע לפני שאני אנעלככלל, בעיות הנובעות מעותקים לא חוקיים (או שפטץ' מסדר אותם אך אי אפשר להתקין אותו על עותק לא חוקי) לא נענות כאן
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר קיצר חברה אל יודע מה לעשות עכשיו זה כבר נהיה רציני קיבלתי הודעת שגיעה שאף פעם לא ראיתי Microsoft Visual C++ Runtime ERRORR6025-PURE VIRTUAL FUNCTION CALLמישהו יודע מה זה אומר אהה ואני מריץ את המשחק על הגרפיקה הכי נמוכה ושמתי פץ אבל לא ניראה לי זה קשור לפץ כי שיחקתי עד המשימה ה4 אז זה לא הגיוני
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מהי משימה מס' 4 ?אם השלב הינו השלב במסיבת הכריסמס בהרי האלפיים אז השלב מלא באגים ושום פאצ' לא עוזר.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מה קשור העתק לא חוקי... תעזור לו הרי גם העתק חוקי אמור לעבוד כמו שצריך זה לא אמור לעניין אותך אם הוא חוקי או לאחח מה אתה קופץ?אני שואל כי רק בלא חוקי יש בעיות כאלהופה התמיכה אסורה בהעתקים לא חוקיים ובווארז.
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים חח מה אתה קופץ? אני שואל כי רק בלא חוקי יש בעיות כאלה ופה התמיכה אסורה בהעתקים לא חוקיים ובווארז. מה קשור העתק חוקי או לא חוקי? ,אני עברתי את המשחק בהעתק הלא חוקי ולא נתקלתי בשום בעיה
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מה קשור העתק חוקי או לא חוקי? ,אני עברתי את המשחק בהעתק הלא חוקי ולא נתקלתי בשום בעיה מה הקשר? לא חייב שלכולם תיהיה בעייה דומה או בכלל בעייה כלשהי.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר טוב אני עזבתי את הנושה של ההיטמן לא נוראה כנראה שבאמאת יש איזה פאק במשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.