עבור לתוכן

עד מתי ערוץ 10? - חבורה של בוגדים!

Featured Replies

פורסם

אני לא מתחמק מהשאלה, אני פשוט מסרב לענות עליה. כי אני פשוט לא רואה את ההקשר בין השאלה הזאת לדיון הזה.

אני עדיין לא מבין למה אתם רוצים לדעת בן כמה אני. אבל יאללה, אני בן 18, לקראת הגיוס שלי.

והגיל לא משנה כלום בקשר ליכולת ההבנה שלי בתחומים מסויימים. לעזאזל! אפילו לפני כמה שנים הייתי מסוגל להתחיל בויכוחים על פוליטיקה עולמית עם אנשים שהם הרבה יותר מבוגרים ממני, ולהראות להם שאני מבין יותר! אז זה לא הגיל, זה היכולת הבנה והידע.

ההיסטוריה שלנו מראה שעשינו דברים עוד יותר גרועים (תעלעלו בתנ"ך, ותגידו לי מה אתם חושבים על הרצח עם שנעשה פה אחרי שהיהודים חזרו ממצרים).

בחיי שאני לא מבין למה אני מתווכח עם דמגוגים.

אני לא רואה סיבה בשבילכם לעונת לי על ההודעה הזאת, כי אני סתם מתעצבן מהאטימות המדהימה שלכם, ומהאמירות הדמגוגיות.

יום טוב לכולם, ו"דיון" נעים.

• תגובות 208
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא מתחמק מהשאלה, אני פשוט מסרב לענות עליה. כי אני פשוט לא רואה את ההקשר בין השאלה הזאת לדיון הזה.

עזוב שנייה תדיון. נניח שהשאלה לא קשורה. מה הבעיה לענות עליה?

למה אתה לא מסוגל להיות אמיתי עם עצמך ולהגיד "הדם של אמא שלי אדום יותר מהדם של אמא שלך"?

אני אגיד לך למה. כי אז אתה תיראה את עצמך כגזען או כפאשיסט. אז אתה פשוט מעדיף לשקר לעצמך כדי להרגיש יותר טוב.

אבל האמת היא שלאהוב את עצמך יותר מאשר את האוייב זאת פשוט תכונה אנושית ואין טעם לנסות להתכחש אליה.

פורסם

בורטון ברור שעדיף הרוגים ממדינה אחרת על פני הרוגים מישראל.

אבל מה זה קשור? השאלה מנותקת מכל הקשר כי כשאתה הורג אנשים שהם לא מחבלים אתה לא מציל ישראלים אז אין פה בחירה בין מי צריך למות, הם מתו בטעות לא בבחירה.

או שלא הבנתי את האלגורייה שלך בשאלה.

פורסם
  • מחבר

תשמע, ניסינו כבר לבקש יפה מהפלסטינים להפסיק וזה לא עזר.

נכנענו לדרישות שלהם(ע"ע התנתקות) וזה לא עזר.

האופציה היחידה שנשארה היא להכאיב להם פי 100 ממה שהם מכאיבים לנו.

אני מבטיח לך שאם על כל קסאם אנחנו נמחק שכונה, תוך יום לא יהיו יותר קסאמים.

העולם אולי יתעצבן ואנחנו נהיה רוצחים אבל היצלנו חיי אזרחים ישראלים.

אז כן. זאת מאוד שאלה של אמא שלי מול אמא שלך.

יש פשוט אנשים מסויימים שצריך לפשט בשבילם את המשוואה.

פורסם

לעזאזל! אפילו לפני כמה שנים הייתי מסוגל להתחיל בויכוחים על פוליטיקה עולמית עם אנשים שהם הרבה יותר מבוגרים ממני, ולהראות להם שאני מבין יותר! אז זה לא הגיל, זה היכולת הבנה והידע.

זה לא הגיל, זאת היהירות... ::)

פורסם

סטאלין מחייך בהנאה.

קמו לו תלמידים נאמנים ומסורים שלמדו היטב כי פאשיזם ודיקטטורה מתחילים מהשתקת

קולות שלא מוצאים חן, מהדבקת כינויים שליליים למי שפותח את הפה בכוון הלא "מתאים".

קמו לו תלמידים נאמנים למסורת הפאשיזם והדיקטטורה היודעים כי השימוש בתואר "אויב העם" מיד

מסיט הדיון מהענין ומאפשר דיכוי של כל מי שדעתו שונה, בלא קשר לנושא עצמו.

כך ממשיכים ההולכים בדרכו, אנשי הימין ההזוי המופרע והפסיכוטי, להגדיר "בגידה" כל מה שלא מתאים

להזיות טרופות האש וההרג שלהם, כי דיון בשאלת הכדאיות או המתאים לטובת המדינה הוא דיון קשה מדי בעבורם.

כל זב חוטם מחליט להגדיר לעצמו מה טוב למדינה ומה לא טוב למדינה, וכל מי שלדעתו לא

פוסע בתלם הזה הוא לא פחות מאשר "בוגד". כל בהמה אטומה בעדר הימין ההזוי הקיצוני המולך באף ע"י אנשים צינים חסרי מוסר או נאמנות למדינה מסייע למטרות קצרות הטווח וגם הארוכות של אוייבינו בהרבותו לפעול לחיסול המדינה הדמוקרטית בה אנו חיים, מנצל את הדמוקרטיה ומשתמש בה למטרת חיסולה, בדיוק כמו אלו המפגינים עם דגל פלסטין ברחובות אום-אל-פחם.

כבר הבעתי בעבר עמדתי על קלות הדעת, הבורות והסיכון למדינה בשימוש הקליל, המהיר והנפוץ

בתואר "בוגד" ובפועל "בגידה".

ההודעות בשירשור הזה ובדומים לו מוכיחות טענתי.

גם הטיעונים המתיימרים לדעת מניעים וכוונות מוכיחות חוסר ידע, חוסר הבנה וחוסר יכולת להבדיל בין רגש לרציו.

חוץ מאשר "בגידה" יש עוד איזו עמדה או משמעות לכל דבר שלא מוצא חן?

לא שמענו עדיין על ההתאמה להגדרות "בוגד" של אלו שמסרבים פקודה בעת לחימה/פעילות נוכח האויב ופועלים

כדי לעכב ולהפריע לכוחות הבטחון בעת פעילותם נגד האויב. לאחרונה אף קראנו והדברים לא הוכחשו, כי יש מי שמסית חיילי צה"ל להשתמט מללכת לפעולות מארב ללכידת מחבלים באיזור עזה.

אבל ביד קלה על המקלדת (ובפעילות קלילה מאד עד בלתי קיימת של השכל) מכנים כך מי שכותב בצורה זו או אחרת, גם אם זה לא "מתאים" או לא בתלם הכדאי לדעת הכותב.

פורסם

אבל האמת היא שלאהוב את עצמך יותר מאשר את האוייב זאת פשוט תכונה אנושית ואין טעם לנסות להתכחש אליה.

ויש מי שאוהבים פשוט להרוג, להשמיד, להעלות באש, בעיקר שהאורגאזמה הלאומנית בתוא על סיפוקה.

בלי כל קשר לשאלת התועלת למדינה שממש לא מענינת אותם.

בלי כל קשר לשאלת השגת המטרה, כיוון שהמטרה היחידה היא עצם ההתלהמות המלחמתית.

כן, אם צריך לחסל 10 מאנשי החמאס כדי למנוע פיגוע אחד אז גם פצצה של 10 טון זה לא מספיק, לא רק פצצה של טון אחד.

כן, אם המטרה המושגת היא בסך הכל הגדרת מדינת ישראל ואנשיה ככאלו שההרג הוא מטרתם ומוכנים לאבד עצמם לדעת בגלל מטורפים הזויים נוטפי ריר על זקנם מהחמאס היהודי - גם כדור רובה אחד מיותר.

לך תלמד מה עשו הרוסים באפגניסטן וכמה זה עזר להם בסופו של דבר.

פורסם

חתול זקן, אין מספיק אמוטיקונים שמגלגלים עיינים ::) בעולם כדי להביע את ההרגשה שלי אחרי קריאת התגובות שלך.

בחיי שאתה דמוגג לא קטן, התגובות שלך מתאימות יותר לטוקבקים של וואלה מאשר לדיון אנושי.

פורסם

כבר הבעתי בעבר עמדתי על קלות הדעת, הבורות והסיכון למדינה בשימוש הקליל, המהיר והנפוץ

בתואר "בוגד" ובפועל "בגידה".

ההודעות בשירשור הזה ובדומים לו מוכיחות טענתי.

ואותם "פאשיסטים" הביעו את דעתם על השימוש הקליל והמסוכן בתואר "פאשיסט". אז?

ואם תקרא שוב את ההודעות של ה"פאשיסטים" תראה שהרג לשם הרג זה אפילו לא קרוב למה שאנחנו רוצים. אנחנו "מצדיקים" הרג של "חפים מפשע" אם אחד מהם הוא מחבל שיכול לפגוע בישראלים.

המטרה זה המחבל, ואנחנו יכולים לחיות עם כמה "חפים מפשע" שנהרגים עם המחבל, בידיעה שהצלנו ישראלי.

ובוגד מבחינתי זה מישהו שמעדיף את חיי האוייב של המדינה שלו על פני חיי אזרחים במדינה.

ואם אתה יכול, פעם הבאה תביא ציטוטים של הודעות שנראות לך "פאשיסטיות".

פורסם

חתול זקן => דמגוג בשקל...

לא נמסא לך להגיד את זה לכולם?

אתה מבין שמהצד השני אתה הדמגוג בשקל לנכון? אז גם לך אפשר להגיד את זה אחרי כל תגובה שלך, מה זה יתן?

פורסם

אני לא אומר את זה לכולם, רק לדמגוגים..

שים לב להודעות שלו. מלאות מילים, אבל חסרות כל תוכן.

מלאות פרופוגנדות זולות, תלושות מהמציאות, ומתעלמות לחלוטין מהעובדות בשטח.

פורסם

שים לב להודעות שלו. מלאות מילים, אבל חסרות כל תוכן.

מלאות פרופוגנדות זולות, תלושות מהמציאות, ומתעלמות לחלוטין מהעובדות בשטח.

ברור כי זה 180 מעלות מהדעות שלך בנושא, ואתה לא מוכן לקבל אותם.

המטרה זה המחבל, ואנחנו יכולים לחיות עם כמה "חפים מפשע" שנהרגים עם המחבל, בידיעה שהצלנו ישראלי.

לנצח טרור בעזרת טרור אתה אומר?

"טרור הוא שימוש שיטתי בכוח ובאלימות, המופנה בעיקר כלפי אזרחים אקראיים וחפים מפשע" (וויקי).

אתה מבין שאם תהרוג נגיד 50 אזרחים על כל טרוריסט שאתה רוצה להרוג בסוף לא ישארו אזרחים נכון?

מה שאתה מציע בין המילים ה"ציוניות" שלך זה להרוג את כל הפלסתינאים כדי למנוע מטרריסטים פוטנציאלים לקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים