עבור לתוכן

בעיה עם הדרייברים של אנוידיה בויסטה

Featured Replies

פורסם

ברשותי 7900GT,ואני עובד בגלל אילוצים עם ויסטה,יש לי משום מה ארטיפקטים עם כל משחק בויסטה,ניסיתי להתקין את הדרייבר של אנוידיה לויסטה[וזה דרייבר שמותאם לגרסה שלי,BETA 2 X64]אבל זה כותב לי שזה לא מותאם לגרסה הזאת של הווינדוס,ושזה חוזר לגרסה הרגילה של הדרייבר אבל עכשיו אני לא יכול לעשות DUAL VIEW עם הטלוויזיה,ואין לי שום שליטה על ההגדרות חוץ מהרזולוציה והקצב רענון,מה שיכולתי לעשות לפני זה..

הארטיפאקטים אולי נובעים מאוברקלוק שעשיתי בXP,אבל עכשיו שום תוכנת OC לא מזהה את הכרטיס שלי[לפני שניסיתי להתקין הווינדוס לפחות זיהה את הכרטיס כ7900GT]ולא נראה לי שאפשר להפעיל OC..

למישו יש רעיון לפתרון?

פורסם

לא נראה לי שיש פיתרון.

סך הכל הגרסא של החלון היא BETA - :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שיש פיתרון.

סך הכל הגרסא של החלון היא BETA - :nixweiss:

אין איזה TWEAK להפוך דרייבר מXP לויסטה? כי אם יש משו כזה אז אני צריך גם לPVR2000..

פורסם
  • מחבר

טוב אני יודע שאסור דאבל פוסט אבל..

עדכנתי את הדרייבר ידנית מהDM ושמתי את הקובץ INF שיש בתיקיית התקנה של הדרייבר לויסטה וזה עדכן בהצלחה..

אבל זה לא כלל בהתקנה את הCONTROL CENTER של אנוידיה כמובן,וATI TOOLS עדיין לא מזהה את הכרטיס,ניסיתי גם להתקין את RIVA TUNER אבל זה שם לי ת'ארור שזה לא מתאים לווינדוס שלי..

אז למישו יש תוכנה שיכולה לשלוט על ההגדרות של הכרטיס כמו מה שבא עם הדרייבר של אנוידיה,ויכול לשלוט על OC?

*זה מעצבן שבDARK MESSIAH שפועל על סורס יש לי תקלות,ארטיפאקטים ומסכים כחולים על 1024*1280 עם הגדרות על מדיום :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים