פורסם 2006 ביוני 1919 שנים registry mechnic לרג'סטרי webroot window washer לינקוי חינם יש את crapcleaner גם טובה
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר תודה , אבל אני מכיר את כולם , חשבתי שיש תוכנות אחרות שאתם מכירים ואני לא \=לא נורא...בכל זאת תודה על העזרה.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אתה מחפש תוכנה אחת שמאחדת הכל? או תוכנה לכל פונקציה? בכל אופן הנה התוכנות שאני משתמש בהם(מעבר למה שכבר צוין): HIJACK THIS webroot window washer regvac System mechanic xoftspy winxp manager windows cleaner xp smoker(לא משו) spyremover spybot regsupreme pro registry tuneup privacy guardian pcbug doctor clean center ad aware spyware doctor webroot spy sweeper dust buster kaspersky(טוב נו אני בטוח שיש לך אנטיוירוס אבל עדיין) diskeeper(לא ניקוי,אבל חשוב) הכלי לבדיקת טעויות של ווינדוס. מעבר לזה תמצא איזה מדריך לכוונון,הגדרות האינטרנט(שוב פעם אין קשר למה שביקשת,אבל מפעם לפעם(בשנה שנתיים ) זה חלק משגרת הבדיקה שלי,לראות שהכל בסדר),אני משתמש במדריך הזה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=83538 זה לא משהו רציני,אבל זה מרענן כמה דברים,וסתם שיהיה לך. מקווה שעזרתי!!!
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אם אתה משתמש בכל זה אז לא עזרת !יש לי זון אלארם , NOD32 , CCLEANER וספייבוט ואד אוור שאני לא משתמש בו...
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים לא הבנתי למה לא עזרתי? הסיבה שאני משתמש בכל כך הרבה תוכנות,היא שלא קיימת אף תוכנה שמבצעת את העבודה שלה באופן מלא,כל תוכנה עובדת על אספקט מסוים. לדוג' באנטי רוגלות הדאטבייסים הם שונים ולכן קיימות רוגלות שתוכנות מסוימות ישימו אליהם לב ואילו תוכנות אחרות,לא.אותו הדבר במנקי הרגיסטרי. בנוגע לדברים אחרים,אז יש תוכנות שיש להם פונקציות שלא קיימות בתוכנות אחרות. אני יודע שגם עם הרשימה שיש לי,אני לא "מבוטח" באופן מלא,אבל אני כן מרגיש שזה מספיק.אפשר יותר,אבל ממש אין לי כוח לחפש,לבדוק ולהשוות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.