פורסם 2006 ביוני 1819 שנים WTF???הבאטלפילד2 שלי פשוט התחרבש ומת...ככה בלי שום קשר למציאות...כשאני נכנס למשחק-הכל טוב ויפה,אבל כשאני מנסה להכנס לשרת,המשחק יטען את המפה,אבל כשאני אעשה JOIN [אחרי שהטעינה הסתיימה] המשחק יקפוץ לדסקטופ ויסגר...וזה קורה עם כל השרתים...WTF???לא עשיתי שינויים במשחק,לא התקנתי שום דבר חדש,ואפילו לפני כמה שעות עוד שיחקתי להאנתילמישהו יש שמץ?
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים גם לי זה היה קורה, עדיין לא הבנתי למה חח, זה גם היה אחד הסיבות לפרישה הזמנית שלי מהמשחק
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים תוריד את ה פא'ץ 1.3 המלא ותתקין לא את ה אפדייט מ 1.22 ל - 1.3זה יפתור לך .
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים מחבר למען האמת הורדתי את פאצ' 1.3 המלא והבעיות האלה התחילו רק אחרי שהתקנתי אותואז לא רק שהוא לא מהווה פתרון,נראה שהוא גם גורם הבעיה.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים הפתרון נשמע ממש מטופש אבל גם לי הייתה את בעייה הזאת וככה היא הסתדרה לי.תלחץ auto-join ותחכה מספר שניות כדי שהמשחק יתחיל אוטומטית...תחזור על התהליך הזה פעם-פעמיים הבאים שאתה נכנס למשחק ואז זה אמור להסתדר ותוכל להכנס למשחק ע"י לחיצה על ה-Join.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.