פורסם 2006 ביוני 1819 שנים אחרי שהחלטתי שהגיע הזמן להפרד מהאימיול הרגיל שבקושי סוחב חיפשתי פה המלצות למודים לאימיולראיתי פה שהרבה אנשים ממליצים על המוד MorphXT, לכן הורדתי את המוד בגירסא 8.5עכשיו יש לי איתו כמה בעיות:1. המוד מבקש שיהיה לי רטיו 1/3 לפחות והוא אומר שאין לי, אבל בסטטיסטיקה רשום שהעלתי 18.4GB והורדתי 6GB אז איך זה שאין לי 1/3?2. הוא לא מצליח להתחבר לשרתים גדולים כמו דונקיסרבר בטענה שיש לי LowID, גם את הסיבה לזה אני לא כל כך מבין כי לפני שהתקנתי את המוד לא היתה לי שום בעיה בהתחברות לשרת הזה, וגם אין לי ראוטר או פיירוואל אז למה זה?ויש לי עוד כמה שאלות על אימיול בכלליות:1. כמה זה קרדיט טוב? ואיפה נמצא הקובץ ששומר את הקרדיט שלי?2. יש עוד מודים טובים חוץ ממורף?
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים לגבי המוד שהורדת -אני משתמש בו והוא סבבה לגמריאין לי מושג על מה אתה מדבר עם הרטיו- אולי כדאי שתיקח קובץ הגדרות ממישהו שיש לו את המוד ותראה אם אתה מקבל את הבעיהיש לך אפשרות לבדוק את הפורטים תוך כדי ההתקנה אני בכל מקרה ממליץ לך לשנות מברירת המחדל בגלל ספקיות השירות בארץ.......הקרדיט שלך נשמר אצל משתמשים אחרים שנתת להם להוריד ממך (הוא לא על המחשב שלך)נראה לי שמשהו כמו 5000+ יוזרים מוכרים ההורדה מתחילה להיות סבבהעוד משהו- תשתמש ה WEB chache זה עובד סבבה (תחפש בפורמים של האימיול איך להשתמש בתכונה הזו)
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים המוד הכי טוב שאני מצאתי עד היום זה Xtreme-Mod, זה משהו גרמני פשוט עובד מעולה !מומלץ מאוד.אדם
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר מחקתי את האימיול ואיתו הלך כל ה15 אלף קרדיט והתקנתי מחדשאבל לפחות עכשיו הוא נותן לי HighID ומוריד מהר יותרניסיתי את האקסטרים והמורף עבד לי יותר טובבכל מקרה תודה לשניכםאגב, אני אשמח לקבל הסבר על הWebChache (לא מצאתי בגוגל)
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אני ממליץ לך אמיול של ליונטוורק בגרסת TLNאת האימיול שלהם תחפש בתוכנת אימיול בגלל שהורידו את הלינק בגלל הפדרציה הזאת.
פורסם 2006 ביוני 1919 שנים אני ממליץ לך אמיול של ליונטוורק בגרסת TLNאת האימיול שלהם תחפש בתוכנת אימיול בגלל שהורידו את הלינק בגלל הפדרציה הזאת.הנה ...http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5416
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים PeerCache and WebCache:http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=251139
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים אני ממליץ לך אמיול של ליונטוורק בגרסת TLNאת האימיול שלהם תחפש בתוכנת אימיול בגלל שהורידו את הלינק בגלל הפדרציה הזאת.האימיול הזה מדהים.לא יורד מה100
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר תודה על העזרהוהאימיול של ליונטוורק, זה ה5.3?אגב, כל פכם שאני פותח את האימיול הוא מוצא פחות שרתים, עכשיו יש לו רק 11 שרתים, איך אני יכול להחזיר לו את כל השרתים?
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים אני ממליץ לך אמיול של ליונטוורק בגרסת TLNאת האימיול שלהם תחפש בתוכנת אימיול בגלל שהורידו את הלינק בגלל הפדרציה הזאת.כמה דברים:1. המוד הזה הוא ליצ'ר מוד שכבר נחסם על ידי מספר מודים אחרים. 2. רוב הסיכויים שהמוד מזייף את המהירות האמיתית ומראה לך מהירות שונה ממה שבפועל.3. המוד הזה פשוט גרוע...
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים אחי קח את KETAMINE10 תאמין לי הכי טוב..... זה LEECHER MOD, למה להמליץ לאנשים על דבר כזה? לא יקרה שום דבר אם הוא ישתף דברים ויצבור קרדיטים בצורה הזאת. Xtreme או Morph אלה שני המודים המובילים בעולם, ישראל? נו טוב, זה לא בדיוק חלק אינטגרלי מהעולם. אני עובד עם Xtreme והוא סבבה לגמרי. אם אומרים שה-TLN סבבה אז תנסה אותו. מה שחשוב שפשוט תגבה מידי פעם את הקבצים שמאחסנים את הקרדיטים שלך במיוחד לפני שאתה מנסה מודים שונים. ולגבי מס' השרתים, גם אצלי זה ככה, אבל מה שחשוב הוא שהשרתים הגדולים שאליהם מתחברים בד"כ עדיין שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.