עבור לתוכן

עיתון גרמני: התמונות מחוף עזה אינן אותנטיות

Featured Replies

פורסם

תראו את הסרט PALIWOOD . פשוט מדהים כמה הם תחמנים אבל גם טפשים בו זמנית.

ממש תעשיית סרטים שלמה.

אפשר קצת יותר מידע על זה?

איסתרא, איך זה שאתה תמיד מוצא כל דבר...? ::)

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העיתונות והציבור שכבר עבר הלאה מעדיפים להאמין לערבים

הרגע קראת שעיתון גרמני מציג את זה, וגם אני אומרת לך מנסיון אישי שבגרמניה (וגם הולנד האמת) תומכים בנו כל הדרך ואתה ואחרים עדיין ממשיכים ליילל? במקום ליילל אנחנו צריכים לחזק את קשרינו עם הידידות האירופאיות האולי יחידות שלנו, שתומכות במאבקינו בטרור. לא נוכל לשכוח את מה שקרה בגרמניה בעבר, אבל אסור לנו בשום פנים להתעלם ולהרים את האף על גרמניה של היום.

פורסם

איסתרא, איך זה שאתה תמיד מוצא כל דבר...? ::)

הרבה ניסיון. אני מחובר לאינטרנט כבר מ- 1991 ועובד בזה כבר מ- 1996.

פורסם

יפה לך, אני הייתי מידענית אינטרנט בצבא ועדיין יש הרבה מה ללמוד.

מה כן, הייתי מחוברת לאינטרנט רק מ-2001.

פורסם

אינטרנט ב-91...? איזה אינטרנט היה ב-91? :-\

ובן כמה אתה בכלל, שעבדת בזה מ-96?

(אגב, אני הכרתי את האינטרנט ב-96, כשהייתי בכיתה י')

פורסם

הרגע קראת שעיתון גרמני מציג את זה, וגם אני אומרת לך מנסיון אישי שבגרמניה (וגם הולנד האמת) תומכים בנו כל הדרך ואתה ואחרים עדיין ממשיכים ליילל? במקום ליילל אנחנו צריכים לחזק את קשרינו עם הידידות האירופאיות האולי יחידות שלנו, שתומכות במאבקינו בטרור. לא נוכל לשכוח את מה שקרה בגרמניה בעבר, אבל אסור לנו בשום פנים להתעלם ולהרים את האף על גרמניה של היום.

:o

לא מבין מאיפה באה התגובה המכוערת הזאת,כדאי מאוד שתקחי את הכדורים שהרופא נתן לך.

אירופה פרו ערבית ואיתה האום ורוב מדינות העולם ,הפוליטיקה הבינלאומית מבוססת על אינטרסים ולא על חברות,

גרמניה וארה"ב הם בין המדינות היחידות שבצד שלנו רוב הזמן כל אחד מהסיבות שלו.כל שאר המדינות במיוחד באירופה וזה כולל את הולנד כבר הוכיחו מספר רב של פעמים איך מצליחים להתעלם מהעובדות וממשיכים לחזק את הטירור הפלסטיני.

כיום בגלל הרבה מאמץ תיקשורתי שלנו וטיפשות של הפלסטינים אנחנו במצב הטוב ביותר שהיינו מאז ומתמיד.

אסור להיות שאננים כי זה יכול להתהפך מאוד מהר האינטרסים לנפט ולאוכלוסיה מוסלמית גדולה במדינות אירופה נשארה אותו דבר.

פורסם

למה להכליל את כל אירופה, לעזזל? זה שצרפת עושה דמגוגיה ומלקקת לסוהא ערפאת ובריטניה עושה לנו "נונונו" עם האצבע בעוד שהיא עצמה ה-LAP DOG של ארה"ב. בגרמניה מאד תומכים בישראל ובמאבק בטרור, דיי להיות פראנואידים ולבכות "כולם שונאים אותנו". אף אחד לא אוהב את ההוא שכל הזמן מרחם על עצמו.

אה, ואין לי כסף לכדורים עכשיו. :smile1:

פורסם

רק בשבוע שעבר הייתה כתבה על איך הדעה באירופה מתחילה לזוז לכיוון הישראלי. בצרפת למשל מיתרון מוחץ של 13% שהיו יותר בצד הפלשתינאי אנחנו בתיקו...

פורסם

אני אומר שוב את מה שאמרתי כבר כמה פעמים:

הכל מזוייף. זה עוד נסיון של הפלסטינאים להביא לאהדה עולמים כלפיהם. ושוב, הנסיון כושל בגלל משחק רעוע מצד השחקנים הגרועים.

פורסם

הכל מזוייף. זה עוד נסיון של הפלסטינאים להביא לאהדה עולמים כלפיהם. ושוב, הנסיון כושל בגלל משחק רעוע מצד השחקנים הגרועים.

מזל ששפילברג יהודי.

פורסם

מחזמר תאטרון החמאס

קטע הוידאו נראה כמבויים מהרגע הראשון

פורסם

כל כך הרבה בולשיט שיוצא ממקלדתו של ערבי לא ראיתי הרבה זמן.

אני אפילו לא יודע איך להגיב לו (ואולי זה בגלל השעה המוקדמת, אני אפרסם שם פוסט בערב)

תסתכלו על פוסט 71.

(צריך להרשם כדי לראות אותו)

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=468655&st=60

פורסם

לא משנה כמה ההסברה של צה"ל תהיה טובה.

אנשים מאמינים למה שהם רוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים