עבור לתוכן

אם אני יקנה עוד ג'גה זיכרון וישפר תכרטיס מסך שלי זה יכול לעזור לעלות תfps

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להוציא פשוט הרבה כסף על המחשב כי גם ככה אני אוטוטו מתגייס ואני לא ישתמש במחשב הרבה..אבל מצד שניאני חולה על משחקים חח...

יש הבדל גדול בין 333mhz ל400mhz? כי האמת שאף פעם לא התעסקתי עם אוברקולקינג ואני מפחד לשרוף לעצמי תזכרונות או משו כי כמו שאמרתי הקירור שלי זה כולה איזה 4-5 מאווררים שחלקם דיי מאובקים...וללוח שלי אין dual bios :\.........אני יהיה חייב להחליף ספק? כמה עולה ספק נורמאלי של 400W? ואיזה כרטיס אתה הכי ממליצים בשבילי?(אל תשכחו גם את הבעיית ארטיפקטים שיש לי שקיים חשד שהם קוראים כתוצאה מאי תאימות חומרתית..)

ושאלה אחרונה אם ההבדל בין 333mhz ל400mhz באמת קריטי אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם האוברקלוקינג כדי שאני לא ידפוק כלום?

תודה רבה :)

פורסם

המעבד כן צאוור בקבוק נקודה.

המעבד שלו ענתיקה,533 מג"ה באס ובלי HT

פורסם

המעבד כן צאוור בקבוק נקודה.

המעבד שלו ענתיקה,533 מג"ה באס ובלי HT

אז מה אוברקלוק חביב יסדר הכל

פורסם

אין למעבד שלו פוטנציאל....

גם אם הוא יגיע לשלוש,מה שאני לא חושב שהוא יצליח-או\ו שווה תהשקעה,הביצועים יפלו בהרבה מ3 עכשווי.

פורסם

קבל השוואה של 3.0 עם HT לבין 3.0 בלי HT - איזה הפרש עצום, ועוד שהאחד עם הHT על זכרונות 533 & 925X :kopfpatsch:

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=211&chart=61&model2=226

(שני האדומים הם המעבדים המושווים)

במשחקים אולי יש הפרש גדול יותר, אבל מעל 600X800 המעבד בכלל לא משפיע.

בקיצור, הדבר האחרון שיהיה צוואר בקבוק במערכת שלו זה המעבד.

פורסם

זה לא אותו מעבד

פורסם

WTF?

אלה האחים הגדולים של המעבדים שאנחנו רבים עליהם. התוצאות יהיו נמוכות יותר, אבל עם אותו הפרש.

פורסם

פטיש עברי(סרט שקשה להודות שראית :smile1:) - אתה מדבר שטויות .(קרי: אתה מדבר שטויות,נקודה.)

פורסם

לא,אתה סומך על זה שהוא יצליח להגיע עם המעבד שלו ל3,מה שבכלל לא בטוח,ואם אני לא טועה לפרסקוט החמוד שהבאת יש HT,לא סגור על זה.

ולא הבנתי מה אתה רוצה בום

אה ואין לי מושג מה ההבדל בין דידיאר 1 לדידיאר 2 אז אולי גם זה מתבטא

פורסם

התכוונתי שהמעבד לא אמור להוות בעיה, אולי זה מתעצם לכאורה כי מדובר כבר ב7800GS(שלא כמו במקרה שלי) אבל עדיין עם אוברקלוק סביר ל-3 בערך(זאת לגמרי לא בעיה עם 2.4B) אתה לא תרגיש בהבדל.בינינו - מי משחק על פחות מ-1024X768 בימינו ? :-*(סתם,אתה בטח תגיד שבעתיד הוא יהווה בעיה אבל בינינו(שוב) מי ישאר עם מערכת כזאת בעתיד :s07: )

פורסם

אני לא אגיד כלום

רק יש מנועים מסוימים [כמו המנוע של אנריל] שנורא רגישים למהירות מעבד,ושאני על 2400,בלי אובר קלוק,הלודינג לוקח בערך פי 2.

פורסם

ברור נו, ויש גם חישובי אינ', פיז', מסלולים, שחקנים תלוי במשחק - יש עוד הרבה דברים כמובן , וברור ששם זה יתבטא, אבל גם נורט'ווד על 3.0 ורוחב פס של 2.7 מצליח להתמודד עם זה לא רע. בגרפיקה "נטו" (בטח מישהו כבר יעיר לי על זה) - המעבד לא "מפריע" :)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לעזור לי בקשר לאוברקלוקינג? כי אני אף פעם לא התעסקתי עם זה...אני יצטרך להוסיף קירור? כי המעלות שלי במאמץ יכולות להגיע בימים ממש חמים ל49 מעלות ושום דבר אצלי לא על אובר...וגם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לעות אוברקלוק למעבד ולזכרונות שאני יוכל לעלות אותם קצת מ333?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים