עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך הכי משתלם ליציאת AGP בתקציב עד 1,500 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

מצטער שאני מבלבל לכם ת'מוח, אבל אני מתלבט בין כרטיסים רבים. אתם צריכים לעשות דיון כרטיסי AGP מומלצים. האפיק עדיין חי.

אני מתלבט בין X850PRO ו6800GS. בהתחלה חשבתי על 7800GS, אבל הוא פשוט יקר מידי.

אז צמצמתי את הבחירה לכרטיסים הבאים:

6800GS עולה 1200 ש"ח ב-Isracomp תוצרת Palit.

X850PRO עולה 1300 ש"ח בנועה מחשבים תוצרת connect3d.

בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי. כמה הוא יעלה בארץ?

פורסם

בעתיד צפוי גם לצאת 7600GT לאפיק AGP. הבנתי שהוא חזק יותר משני הכרטיסים שציינתי.

אי אפשר לדעת.

בטח אנוידיה יורידו לו תקלוקים ..ככה הם עושים לכל כרטיסי הAGP שלהם..

בכל מיקרה X850P יותר חזק , תנסנ לימצוא בסביבת המחיר הזאת X800XL שיהיה עדיף עליו.

פורסם

יש גם את ה X1800GTO שהוא מאוד קרוב בביצועים ל 7600GT אבל אני לא בטוח לגבי AGP...

אבל בלי שום קשר תחשבו שניה בהגיון כל מחזיקי ה AGP-כיום אפשר להשיג לוח אם תואם גם AGP וגם PCI-E בכ 350 שקל, אתמול הסתכלתי בזאפ ומה מצאתי? 7800GT ב 1100 שקל! חדש! אז כבר, אם יש לכם AMD ואם אין לכם אז גם תשקלו, גם משתלם לעתיד וגם מבחינה כספית לעבור ל-PCI-E.

7800GT יותר טוב מה7600 מן הסתם...

פורסם
  • מחבר

לוח אם ב-350 ש"ח שראית הוא של חברה סוג ג'. לוח אם זה אחד החלקים החשובים ביותר במחשב. לוח אם גרוע יכול לעשות אין ספור בעיות. בנוסף, אני אצטרך גם לרכוש מעבד חדש. שילוב של לוח אם + מעבד + כרטיס מסךיוצא הרבה יותר יקרמקניית כרטיס מסך טוב ליציאת AGP והשיפור בביצועים יהיה זניח. בקשר לעתיד - בעתיד לא יהיהזמן למחשב. זה השדרוג האחרון שאני עושה למחשב בטווח של 6 - 7 שנים. ברצינות.

מה דעתכם על 6800 רגיל? ניתן לקנות אותו ב-840 ש"ח.

פורסם

ממש לא נכון, ASROCK זה לא חברה גרועה והלוח אם שדיברתי עליו הוא היחיד שמצליח להביא אותם ביצועים של PCI-E ו AGP בדואל.

אם יש לך מעבד אינטל זה משהו אחר. בכל מקרה תתחדש ושיהיה בהצלחה, לי יש צוואר בקבוק בגלל המעבד של ה-2 ג'יגה והכרטיס שלי לא מגיע למקסימום בגלל זה...

פורסם

אפשר לשאול מה לקחת בסוף? גם אני באותה התלבטות.

פורסם

כנ"ל

פורסם

קח את ה6800GT

למה GS??

הביאו לך אותו ב1100

אבל חברה לא ניראה לי טובה..

תחפש חברה שונה בחנות שונה כי שמעתי החנות הזאת רמאים..

פורסם

קח את ה6800GT

למה GS??

הביאו לך אותו ב1100

אבל חברה לא ניראה לי טובה..

תחפש חברה שונה בחנות שונה כי שמעתי החנות הזאת רמאים..

תוכל לחפש אחד טוב? חיפשתי ולא מצאתי במחיר דומה אחד טוב.

פורסם

כמו שאמרו פה לבזבז 1500 שקל על כרטיס מסך לAGP ממש לא משתלם-במחיר כזה אתה קונה כרטיס מסך לפחות בשתי דרגות יותר לPCI-E.

יותר עכדי להשקיע חצי סכום מזה על כרטיס שיריץ את המשחקים האחרונים אומנם ברזולוציה יותר נמוכה ולשמור את הכסף לשידרוג הקרוב(שהוא אם תרצו או לא קרוב מתמיד).כרטיסי הAGP מגיעים מסורסים ולכן לא שווים את הכסף(בטח לחא 1500 שקל).

גם אני חשבתי על הX850 בנעה(דרך אגב אפשר לפתוח להם צינורות-בדוק) אבל המחיר מוגזם בישביל כרטיס דור קודם

פורסם

אז אם צריך לקנות כרטיס AGP ב750 שקל איזה כרטיס יהיה הכי טוב?

פורסם
  • מחבר

כמה 6800XT נחות בהשוואה ל-6800GT/GS/X850PRO? מצאתי בזאפ 6800XT של Leadtek ב-840 ש"ח. רוחב פס 256BIT, אבל יש רק 128MB זיכרון.

כמו שאמרו פה לבזבז 1500 שקל על כרטיס מסך לAGP ממש לא משתלם-במחיר כזה אתה קונה כרטיס מסך לפחות בשתי דרגות יותר לPCI-E.

יותר עכדי להשקיע חצי סכום מזה על כרטיס שיריץ את המשחקים האחרונים אומנם ברזולוציה יותר נמוכה ולשמור את הכסף לשידרוג הקרוב(שהוא אם תרצו או לא קרוב מתמיד).כרטיסי הAGP מגיעים מסורסים ולכן לא שווים את הכסף(בטח לחא 1500 שקל).

גם אני חשבתי על הX850 בנעה(דרך אגב אפשר לפתוח להם צינורות-בדוק) אבל המחיר מוגזם בישביל כרטיס דור קודם

בוא נעשה חישוב, בסדר?

לוח אם סוג ג' של ASROCK עולה 350 ש"ח. מעבד סביר עולה 1,000 ש"ח. כבר הגענו ל-1350. כרטיס מסך טוב עולה 1000 ש"ח. 2350 ש"ח עם לוח אם סוג ג'. 3000 ש"ח עם לוח אם איכותי.

פורסם

א' אני לא מבין מה החלטת שהוא סוג ג', דבר שני אתה לא חייב לקנות של ASROCK ולוח אם רגיל נע בדיוק בין 350-500 שקל, כל השאר זה עם תוספות מיותרות.

אם אתה גם ככה צריך לשדרג את המעבד-אז הכרטיס מסך החדש שלך יתקע בצוואר הבקבוק שהוא הרוחב פס של המעבד.

אויל אם תחליף רק את המעבד והלוח אם תוכל לשפר הרבה יותר את הביצועים, וכשיהיה לך תקציב תקנה את הכרטיסים שבטח ירדו בהמון עד אז..

בכל מקרה סתם מציע, כי אני אוכל בדיוק אותו הדבר עם המחשב שלי, ומה שתוקע אותו זה המעבד...

פורסם

אתה יכול לנסות ב eBay. ב 800 ש"ח בערך (כולל משלוח) אתה יכול לקנות דברים שבארץ עולים כפול כמו X800XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים