פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מה קורה אנשיםםםטוב אז ככה יש לי לוח של INTEL BAD AXE REV304 ביחד עם מעבד PENTIUM 920D עכשיו הטמפ' של המעבד במנוחה היא 53 מעלות מה שלא ניראה לי הגיוני הכל על הגדרות סטוקעם קירור סטוק (הקירור יושב טוב ומרחתי משחה כמו שצריך)מישהו נתקל בבעיה הזאת???? למישהו יש את המעבד הזה ויכול לעדכן אותי בטמפ שלו?? תודה רבה
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אינטל + קירור סטוק = חוםתנקה אבק אם יש. תסדר חוטים. תוודא שיש סירקולציה טובה
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר אינטל + קירור סטוק = חוםתנקה אבק אם יש. תסדר חוטים. תוודא שיש סירקולציה טובהטוב עשיתי קצת חיפוש בעוד פורומים ומצאתי עוד הרבה אנשים עם הבעיה הזאת.. זאת בעיה בלוח בתקווה שיצא עידכון ביוס שיסדר את זהאינטל + קירור סטוק = אחלה דבר (פרסקוט 630 29 מעלות במנוחה בדוק!!)אבק??? המחשב שלי יותר נקי מחדר ניתוח סטריליבקושי יש חוטים והם מוסדרים פיקסויש סירקולציה מעולה
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים חחח מצחיק אתה....אין שום פרסקוט בעולם שירד מתחת ל40-45 (וגם זה בהגזמה) עם קירור סטוק....(אלה אם כן הוא גר בתוך מקרר)..1. הקירור סטוק מסריח..2. פרסקוט מעבד חם....ו53 מעלות למעבד הנ"ל עם קירור סטוק זה סביר בהחלט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.