פורסם 2006 ביוני 1919 שנים 3 פעמים בשבוע מכון כושר לפני העבודה , מדי פעם שוחה במקום אימון ...ממריץ ונחמד להתחיל את היום ככה .
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים לפי מה שאתה עושה אתה רמבו לא קטן לא צריך להגזים... זה לא כל כך הרבה כמו שזה נראה למרות שיש לי קצת שרירים ויש פיתגורס ^^^ צודק ריצה גורמת לאחוז שומן נמוך בגוף 14%- ממש רואים קוביות ו-EVIL את כל זה אתה עושה באימון אחד ? כמה זמן האימון ? נראה לי אתה צריך לעשות תוכנית AB או ABC מפני שאימון ארוך מדי לא טוב לגוף אני עושה את האימונים בבית כך שהם לא תמיד ממש צפופים אחד אחרי השני כמו במכון כושר בדרך כלל זה תוך כדי איזה סרט\סדרה תוך כדי צפייה ... מה גם שחלקם מעלים קצת את האנדרנלין וגם זה תורם כשאני עושה אימון מלא זה יכול להגיע לשעה וחצי ~ פלוס מינוס לא תמיד אני עושה את הכל באותה שעה , למשל מתח אני משתדל לעשות במהלך היום בכל פעם שיש לי קצת כוח ואני עובר מתחתיו או למשל לפני ארוחות מה שטוב בזה שזה תמיד נוח וזמין לפירוק אנרגיה וכוח , כך שאם לדוגמה עשיתי כבר 3-4 פעמים אז אני יכול לוותר על זה אחר כך באימון המלא מה גם שלמתח צריך המון כוח ואחרי חצי אימון זה דיי קשה לעשות סט מלא בניגוד למשל להרמת משקולות שזה פחות מעייף
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים מחבר EvilSt!ng ולכל אלה שיש להם בעיות גב/ברכיים/קרסוליים, נדמה לי שבמקום ריצה אפשר לרכב על אופניים.
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים ^^^ צודק ריצה גורמת לאחוז שומן נמוך בגוף 14%- ממש רואים קוביות זה לא קשור לאחוז שומן זה קשור לגודל השרירים שלך בבטן... יכול להיות גם מישהו עם 8 אחוז שמון אבל אין לו בכלל שרירים.
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים זה לא קשור לאחוז שומן זה קשור לגודל השרירים שלך בבטן... יכול להיות גם מישהו עם 8 אחוז שמון אבל אין לו בכלל שרירים. לא נכון זה קשור לשומן לא לשריר!!יש לי חבר ששוקל 45 בכיתה (עולה לי"ב) והוא רזה ויותר חלש מנייר ועדיין רואים לו קוביות!!נ.בשכבת השומן נמצאת בין העור לשריר לא בקיבה!!
פורסם 2006 ביוני 2019 שנים הספורט שלי... I Can Fly !ספורט חביב אבל דיי מסוכן..ספורט? לפעמים מתח,מתעמק הרבה יותר במשקולות כרגע...
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים לא נכון זה קשור לשומן לא לשריר!!יש לי חבר ששוקל 45 בכיתה (עולה לי"ב) והוא רזה ויותר חלש מנייר ועדיין רואים לו קוביות!!נ.בשכבת השומן נמצאת בין העור לשריר לא בקיבה!!45 קילו זה מצב כל כך קיצוני, שאני בטוח שהבטן כבר נדבקת לו לגב.אצל רוב אנשים זה לא ככה.כמה אחוז שומן יש לו בגוף? 3?והמיקום של שכבת השומן על פיך רק מחזק את הטענה שלי. ומה לעזעזל קשור הקיבה?
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים מחבר סתם כל מיני מחשבונים יכול לעזור למי שצריך.http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2031,00.html
פורסם 2006 ביוני 2119 שנים 45 קילו זה מצב כל כך קיצוני, שאני בטוח שהבטן כבר נדבקת לו לגב.אצל רוב אנשים זה לא ככה.כמה אחוז שומן יש לו בגוף? 3?והמיקום של שכבת השומן על פיך רק מחזק את הטענה שלי. ומה לעזעזל קשור הקיבה?זה לא מחזק אותך כי אם יש לו שומן בין העור לשריר אז השומן יסתיר את השריראתה יכול להסביר לי למה אתה חושב אחרת??אשמח לשמוע
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים זה לא מחזק אותך כי אם יש לו שומן בין העור לשריר אז השומן יסתיר את השריראתה יכול להסביר לי למה אתה חושב אחרת??אשמח לשמועאתה בעצמך אומר שאם יש שומן הוא מסתיר את השריר.לכל בנאדם יש בגוף שומן. אם יש לו שריר מעפן אבל אחוז שומן קטן, זה מספיק בשביל שלא יראו את השריר.חבר שלך, כמו שכבר אמרתי, כזה שחיף שנדבקת לו הבטן לגב. אל תבסס את הטענה שלך עליו. זה מקרה נדיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.