פורסם 2006 ביוני 1519 שנים 4-5 פעמים בשבוע ריצה של 40 דק' +משקולות בבית +אימונים 5 פעמים בשבוע(ג'ודו) ומשחק כל יום שעתיים פיפא 2006 ברמה וורלד קלאס ומהירות פאסט
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים משחק כדורסל כל סוף שבוע, וכשיש חופש אז כמעט כל יום.אני לא אוהב סתם לרוץ או כל הדברים האלה, הכושר שלי לא חשוב לי וגם להרזות לא חשוב לי כי אני בכל מקרה שחיף אז אני רק עושה ספורט בשביל הכיף.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני עובד , מספיק לכם? וזו לא עבודה משרדית חוץ מזה , יש לי חילוף חומרים סופר מהיר , אני אוכל הרבה ולא משמין אבל אני עדיין אוכל בריא.כי זה עושה טוב לגוף.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים ניגמר המנוי בחדר כושר בקרוב נחדש אותו עד אז אני עושה בעיקר שכיבות סמיכה...3-2 סטים של 45-50
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים נגמר מנוי לחדר כושר לצערי לפני חודש ואין טעם לעשות חדש כי עוד מעט צבא ואים מנוי לחודשיים אז נדפקתיבינתיים כלום, אחרי בגרויות משקולות מתח שמיכה ובטן בבית ואולי ריצות וכמובן כדורגל
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני רץ יום כן יום לא איזה 2 או 3 ק"מ לפי החשק!!ואז עושה קצת מתח כפיפות בטן וכו...
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני משחק כדורסל זה סוף עונה ואנחנו רק משחקים באימונים ועדיין יש לי אימון כל יום חוץ משישי ושבת ו3 פעמים בשבוע חדר כושרבאמצע השנה היו לי 5 אימונים בשבוע ושני משחקים
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אממ..אממ..ריצה 2-3 פעמים בשבוע אימוני משקולות בבית (בחופש יש מצב נירשם לחדר כושר)שכיבות שמיכה מתח כפיפות בטןטניס כדורגל
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני משחק כדורסל זה סוף עונה ואנחנו רק משחקים באימונים ועדיין יש לי אימון כל יום חוץ משישי ושבת ו3 פעמים בשבוע חדר כושרבאמצע השנה היו לי 5 אימונים בשבוע ושני משחקיםגם אני...!אותו דבר
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני עובד , מספיק לכם? וזו לא עבודה משרדית חוץ מזה , יש לי חילוף חומרים סופר מהיר , אני אוכל הרבה ולא משמין אבל אני עדיין אוכל בריא.כי זה עושה טוב לגוף. אחי זה חרטה...אין אנשים שהם רזים בגלל שיש להם חילוף חומרים מהיר מדיי..קיימות שתי אפשרויות או שאתה לא אוכל הרבה וזה רק נראה לך שאתה טוחן כי אתה רגיל לכמות שאתה אוכל או שהעבודה שאתה עושה היא עבודה פיזית קשה........מה שכן יש מחלה שבלוטת התריס מתפקדת באופן מהיר מדיי והיא מסוכנת..אבל חוץ מזה אין "קסם" של טוחנים ונשארים שחיפים..
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים שני אימונים* ביום, חמישה ימים בשבוע. + מאמן* 5 ימים בשבוע.+ אימון* ביום שישי אם אני עדיין מתפקד. אימון = Brazilian Jiu Jitsu
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.