פורסם 2006 ביוני 1519 שנים היה תארד כזה לפני כמה זמן, אבל לא יזיק חדש. אני לא עושה משהו רציני. 3 פעמים בשבוע ,20 דק' ריצה 3 - 4 ק"מ , + שכ. שמיכה 3X10 וכפיפות בטן 3X30 . מה אתם?
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים בצורה מפתיעה מאוד אני עושה כמעט בדיוק מה שאתה עושהבערך פעמיים בשבוע ריצה של 3-4 ק"מ, וכל ערב לפני המקלחת סטים של שכיבות שמיכה וכפיפות בטן .4 סטים של 22 שכיבות שמיכה, ו4 סטים של כפיפות בטן[מספר החזרות משתנה].
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מנוי לחדר כושר שפתוח בין ימי שני לשישי. בד"כ הולך בימי שני שלישי חמישי ושישי. עושה הליכון 10-15-20 דקות, תלוי בכוח רצון. אם כואב בצד אז 5 דקות אח"כ עושה מתיחות, עושה משקולות בידיים וברגליים במכשירים שונים ועושה סט שבין 10-15X3 סוף אימון 20X3 כפיפות בטן. שהיה לי צו ראשון הייתי 77 קילו עכשיו אני 74. עכשיו בחופש הגדול אחרי שאני מסיים לעבוד בד"כ ממש אין לי כוח לחדר כושר. עוד שבוע יהיה לי רישיון לטרקטור אז אם ההורים יסכימו אני יסע עם הטרקטורון לשם ויחסוך את ההליכה המעצבנת לשם.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים חדר כושר, 3 פעמים בשבוע, שעתיים וחצי אימון. ומשחק כדורסל וכדורגל עם חברים כמה פעמים בשבוע. ובבית הפעילות שלי היא כפיפות בטן, שכיבות שמיכה, ועוד כמה תרגילים..אני עושה 3 סטים, 100 כפיפות כל סט, דקה וחצי זמן מנוחה, שכיבות שמיכה אני עושה 3 סטים, 35 שכיבות, כנ"ל דקה וחצי מנוחה בין סט לסט.(וזה גם כלול באימון של החדר כושר כשאני שם)
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים בינתיים רק רץ 2-3 פעמים בשבוע, 6ק"מ רצתי, עכשיו הכפלתי, 12ק"מ 3 פעמים בשבוע. בשניה שהיה קצת יותר זמן נעשה כשיבות שמיכה ובטן, וכו'
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אמממ אני מתכוון להתחיל לרוץ, אני לא יודע כמה זה מה שאני כן יודע זה שזה לוקח לי שעה וחצי כמה בערך זה יכול להיות? 15 ק"מ? אממכפיפות בטן התחלתי לעשות כל יום, כ-100 בכל מיני אופנים שכיבות שמיכה כ-50.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים כדורסל פעמיים בשבוע.טניס פעם פעמיים בשבוע.סנוקר פעמיים בשבוע ;Dחדר כושר 3 - 4 פעמים בשבוע, אבל לאחרונה התחלתי לזייף.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים כדורסל באופן חצי מקצועי ...שלוש עד ארבע פעמים בשבוע .בהזדמנות זו אשמח לפנות לחברי הפרום מאיזור חיפה והקריות שגם כן משחקים כדורסל באיזושהיא מסגרת חובבנית (שכונה או חוג), שכן אני מתכנן מעבר למטרת לימודים לאיזור ... ואם יתאפשר לי להמשיך לשחק .... אז אם מישהו מכיר ורוצה לשתף מוזמן לפנות אליי בפרטי .. או במסן el-nir@bezeqint.netושיהיה לכולם סופשבוע טוב .
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים נוהג לעשות 10 ק"מ, 4 מהם ריצה ו6 הליכה, כמובן שהם משולבים אחד בשני ולא נעשים ברצף.אם אין לי ממש כוח אז אופניים 10-12 ק"מרק בימי ראשון עד חמישי, כולל,ז"א ארבע פעמים בשבוע.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים 4 או 3 פעמים אולי יותר בשבוע,ספורט זה דבר חשוב מאוד!מה שאני עושה זה בול מה ש BOSE עושה וגם אני מעוצבן ממהליכה לחדר כושר שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.