עבור לתוכן

Gameplay של Splinter Cell:DA על Xbox360

Featured Replies

פורסם

פורסם

וואלה אני רואה שהם לוקחים את המשחק יותר לכיוון של משחק פעולה ואני לא אוהב את זה, צריכים להישאר ברוח של משחק התגנבות שמאפשר לשלב בו פעולה ואקשן פה ושם, אחרת הוא לא יהיה שונה וייחודי ממשחקים אחרים, בכל מקרה מדובר פה רק בשלב אחד שאולי הוא בכוונה מתוכנן להיות משוחק בצורה הזאת, מקווה שלא כל המשחק כך.

פורסם
  • מחבר
:)
פורסם

על גרפיקה אני לא נותן בכלל דעה בגרסאות ראשוניות של משחק אלא רק בגרסא הסופית, אחרי הליטושים האחרונים, ולא נראה לי שתהיה למשחק בעיה להציג גרפיקה מעולה אם זה על האקס360 או על הPC.

פורסם

לי זה נראה פשוט מדהים

הגראפיקה פשוט מפרקת כל גראפיקה של משחק שיש למחשב היום....

פורסם

מטורףףףףףףףףף איזה גרפיקה!!!!!!

איזה כיף שבוע הבא הxbox מגיע אלייי נראה לי אני יקנה 3 משחקים חחחח אחד מהם יהיה Splinter Cell רק מתי הוא יוצא?? או שהוא כבר יצא:)?

פורסם

דווקא הגרפיקה סבבה לגמרי, לא מבין מה הבעיה שלך.

פורסם

אני לא מבין ממה אתה לא מרוצה גרפיקה אחת היפות!!

ובקשר לגלגים מה אכפת לך איך הגלגלים נראים??? וגם הגזמת (כמו ENTER THE MATRIX) בתכלס לעשות גלגלים מושלמים מכל זווית הייה לוקח יותר משאבים מאשר כל האוטובוס!!! (הגזמתי) אבל גם זה הבעיה של המפתחים... לקונסולה יש 3 ING*** ליבות לא ולא יכולים לנצל אותן!!!

פורסם

משחק מהסרטים ::)

אהבתי כל דבר מהמשחק בסרטון הזה :)

פורסם

הגרפיקה נראית מעולה, לא יודע על מה פותח הת'ראד מדבר (אולי הוא פשוט לא יודע להגדיר סרטונים בutube? כנראה הוא לא לחץ על size ::))

נראה פצצה, אני ממש מצפה למשחק הזה, סדרת ספלינטר סל היא אחת מסדרות המשחקים הטובות ביותר , כל משחק עולה על קודמו , תענוג :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

זה נראה פשוט מטורף.. ממש אהבתי.

פורסם

ספלינטר סל מבחינתי זה הדובדבן שבקצפת של המשחקים , הוא המשחק הכי איכותי

ששיחקתי בו עד כה(וסיימתי את 1 ו2 , 3 לא פועל אצלי :'( פשוט תענוג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים