עבור לתוכן

ECI312+ טוב יותר מאלקטל 510? החליפו לי בלי שרציתי

Featured Replies

פורסם

האלקטל 510 עשה לי בעיות של רעשים מוזרים.....

אז ביקשתי טכנאי ... הגיע למסקנה שצריך להחליף את המודם

המעפן הזה לקח לי את האלקטל והביא לי ECI 312פלוס...

כל הויכוחים שיביא לי אלקטל בחזרה לא הועילו.....

מרגיז או לא מרגיז???

האם האלקטל באמת יותר טוב , ובמה?

פורסם

אז דבר ראשון אתה מתעצבן, ורק אחרי זה אתה שואל אם מה שהיה לך באמת יותר טוב? כמה ישראלי טיפוסי מצידך...

תשנה את הכותרת לכותרת חוקית (ופחות מעצבנת).

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח שמע אחי בדיוק כמוך אני ישראלי...

התכוונתי שמרגיז אותי שלא עושים מה שאני מבקש, בלי קשר לאיזה מודם טוב יותר, ביקשתי אלקטל, למה לתת לי אחר?!

אבל אולי את יכול לתת תשובה בכל זאת?

פורסם

אין לי מושג האמת. אבל בטוח מישהו יענה. חכה בסבלנות.

פורסם

יש סיבה מסויימת שרצית אלקטל ?

כאילו, עכשיו זה לא טוב לך ?

מה יש באלקטל, שמבחינתך, בתור משתמש קצה, נתן לך יותר ? הרגשת איפשהו שהוא יותר טוב ?

בוא תודה בעובדה, שסתם התעצבנת וסתם פתחת ת'רד על כלום

זה שיש איפשהו דיעה רווחת ש"אלקטל ישן הכי טוב" - לא אומר לך כלום, כי אתה לא מנצל אותו מהבחינה הזו (כשהופכים אותו לנתב או משהו אז אולי יש לו ייתרון והממשק שלו תומך ביותר פרוטוקוליום ויותר קל לפתוח בו פורטים , אנא אערף , אין לי מושג מה יותר טוב בו)

המודם החדש שלך עובד ?

יש לך אינטרנט ?

במהירות לא יהיה לך הבדל, היא לא תלויה במודם, אם יש בעיית קו או תשתית או מודם - מתקנים או מחליפים לך.

אני לא עובד בבזק ולא בא להצדיק אף אחד, ובסה"כ כל החברות בארץ עם חרא שירות וחרא מה שתגיד

אבל תכלס אף אחד לא עשה לך עוול.

יש לך מודם, שעובד, וזהו, מה רע ?

זכותם של בזק לתת לך איזה מודם שבא להם, כל עוד הוא עובד ומתפקד כמו שצריך

לך אין זכות לדרוש מהם מודם ספציפי, הם מספקים לך קו (תשתית) ומודם, הם לא מתחייבים לספק לך מודם מסויים

העיקר שמה שהם נותנים לך מספק ועובד, אם לא עובד - יחליפו שוב.

אני בכלל לא מבין מאיפה באת עם הפוסט הזה.

פורסם

יש סיבה מסויימת שרצית אלקטל ?

כאילו, עכשיו זה לא טוב לך ?

מה יש באלקטל, שמבחינתך, בתור משתמש קצה, נתן לך יותר ? הרגשת איפשהו שהוא יותר טוב ?

בוא תודה בעובדה, שסתם התעצבנת וסתם פתחת ת'רד על כלום

זה שיש איפשהו דיעה רווחת ש"אלקטל ישן הכי טוב" - לא אומר לך כלום, כי אתה לא מנצל אותו מהבחינה הזו (כשהופכים אותו לנתב או משהו אז אולי יש לו ייתרון והממשק שלו תומך ביותר פרוטוקוליום ויותר קל לפתוח בו פורטים , אנא אערף , אין לי מושג מה יותר טוב בו)

המודם החדש שלך עובד ?

יש לך אינטרנט ?

במהירות לא יהיה לך הבדל, היא לא תלויה במודם, אם יש בעיית קו או תשתית או מודם - מתקנים או מחליפים לך.

אני לא עובד בבזק ולא בא להצדיק אף אחד, ובסה"כ כל החברות בארץ עם חרא שירות וחרא מה שתגיד

אבל תכלס אף אחד לא עשה לך עוול.

יש לך מודם, שעובד, וזהו, מה רע ?

זכותם של בזק לתת לך איזה מודם שבא להם, כל עוד הוא עובד ומתפקד כמו שצריך

לך אין זכות לדרוש מהם מודם ספציפי, הם מספקים לך קו (תשתית) ומודם, הם לא מתחייבים לספק לך מודם מסויים

העיקר שמה שהם נותנים לך מספק ועובד, אם לא עובד - יחליפו שוב.

אני בכלל לא מבין מאיפה באת עם הפוסט הזה.

לא היה לו אלקטל ישן, היה לו אלקטל 510...שמבחינת מודם הם אותו הדבר.

אבל כשאתה הופך אותם לנתב, האלקטל עובד טוב יותר בתור נתב וגם הממשק

שלו בהפיכה לנתב הרבה יותר ידידותי.

אבל חוץ מזה, אני מסכים עם כל מילה.

פורסם
  • מחבר

אני עם המודם הזה למעלה משנה וחצי ומכיר את כל הדברים בממשק שלו ועבדתעי איתו גם כנתב וגם כמודם....

פתאום מביאים לי אחד חדש צריך להתחיל להכיר הכל מאפס...

פורסם

גם לי היה את ה 510 וגם הוא עשה רעשים ויותר מזה הכניס BER ולכן ההתקשרות עם האינטרנט נפלה כל כמה דקות

נכון ה Alcatel טובים בשלהם אבל כנראה עדיין לא מספיק טובים במודם החדש שלהם

בקיצור לא נורא תשלים עם זה הכול לטובה

פורסם

מה לטובה? לECI יש כל מיני "קריזות". כמו למשל ה352 שבאמצע גלישה הנורת אינטרנט דולקת ומפסיק לגלוש. כשלוחצים בממשק על connect (אי אפשר לדעת אם אתה מחובר כי הכפתור תמיד נקרא connect) הוא עובד. יש להם כל מיני בעיות :screwy:

פורסם

לא מבין למה יש להתרגל מחדש? שניהם אותו דבר מבחינתך, שניהם PPPOE, אותו חייגן בידיוק ואותו חיבור רשת.

אם אתה ממש מתעקש, אז ה312 יותר טוב, פחות תקיעות, תומך בADSL 2, מתמודד יותר טוב עם הפרעות בקו, מתפקד באופן טבעי כנתב ופיירוול ואם איכפת לך אז הוא ישראלי... קנית כחול לבן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים