פורסם 2006 ביוני 1419 שנים כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (או כמעט הכל) יעזור לכם להחליט מה לקנות או לפחות לאיזה כיוון לפזול. http://videogames.yahoo.com/ongoingfeature?eid=463075&page=0 תהנו.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים עזוב אותך כל החידושים הטכנולוגיים האלה והמגהרצים והמספרים ויציאות HDMI ובלו ריי וHD-DVD וחרטא ברטאחחחח איך קופמן אומר - ערימה של כלוםגם ככה ההבדל בין כוח העיבוד של שני הקונסולות הוא מזערי, ההבדל היחיד שאני רואה בין שני הקונסולות האלה זה המשחקים, כי בדוגרי זה מה שקובע.למי שתיהיה Line-Up יותר מוצלח, אני קונה אותה.(אם אני יקנה מתישהו....)With similar system specs, picking a winner is going to come down to the games.
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אני לא מיתיחס לכתבות כאלה ברצינות וגם ככה אתה לא יכול לדעת איזה קונסולה תנצח לפי השנה הראשונהאתה רק יכול לעריך ולקוות עוד כמה חודשים יצאו הWII והPS3 ותתחיל המילחמה ואז ניראה בזמן אמת מי יותר טובה
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר אני לא מיתיחס לכתבות כאלה ברצינות וגם ככה אתה לא יכול לדעת איזה קונסולה תנצח לפי השנה הראשונהאתה רק יכול לעריך ולקוות עוד כמה חודשים יצאו הWII והPS3 ותתחיל המילחמה ואז ניראה בזמן אמת מי יותר טובההכתבה לא מנסה לקבוע מה יותר טובהיא רק מנסה להסביר מה הולך בעולם הקונסולות.summer 69 אתה צודק שמשחקים זה מה שבדרך כלל אמור לעשות את הקונסולה אבל יש אנשים שדווקה מחפשים משהו ספציפי בקונסולה כמו למשל הקטע עם HDMI
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים וואיי כבר נמאס לשחוק את זה...שיגיע יגיע אין טעם לפתוח כל יום הודעה על קונסולות שיצאו כמעט עוד שנה !
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים הכתבה לא מנסה לקבוע מה יותר טובהיא רק מנסה להסביר מה הולך בעולם הקונסולות.summer 69 אתה צודק שמשחקים זה מה שבדרך כלל אמור לעשות את הקונסולה אבל יש אנשים שדווקה מחפשים משהו ספציפי בקונסולה כמו למשל הקטע עם HDMIהHDMI בסרטים נידחה לעוד כמה שנים ככה שזה לא רלוונטי כרגע
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר HDMI לא מיועד רק לסרטים יש כאלה ויש אנשים שיעדיפו את החיבור הזה מCOMPONENT כי הוא פחות איכותיוגם לא כל הטלויזיות תומחות ב1080P עם COMPONENT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.